x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A tras linie - Bilantul "Plajei lui Maruta"

A tras linie - Bilantul "Plajei lui Maruta"

de Catalina Iancu    |    02 Sep 2006   •   00:00
A tras linie - Bilantul "Plajei lui Maruta"

In vara aceasta, Catalin Maruta le-a tinut artistilor loc de mama si de tata. In sensul ca pe "Plaja" lui au avut loc mai toate lansarile de albume si de videoclipuri. La final, Maruta a tras linie si a facut bilantul. E pozitiv!

Mai toti artistii - Morandi, Simplu, Andra, Mihai Traistariu, Akcent, Marcel Pavel, ba chiar si Maria Ciobanu - au fost prezenti pe "Plaja lui Maruta". Care s-a bronzat in direct de la 26 iunie si pana la 3 august. Recent, Maruta si-a strans bagajele si echipa si s-a intors in Bucuresti, iar dupa el, potopul. S-au imprastiat si vedetele.

DIN CULISE. Ce nebunii a mai facut de data asta? S-a cocotat pe carul televiziunii, a fluturat un steag si a intonat imnul Stelei, zicand ca acesta este Maybach-ul lui. I-a adus pe baietii de la 3rei Sud Est pentru ca o nevazatoare, admiratoare a lor, sa-i atinga. A primit scrisori din toate colturile tarii, ba chiar si de la romani inchisi in penitenciare din Germania si din Franta. Expeditorii nu scriau pe plic decat atat: "Plaja lui Maruta"! O familie de ardeleni i-a adus palinca si branza. Un admirator din Canada i-a adus canguri de plus. O tanara din Italia i-a daruit vreo 100 de fotografii pe care le-a facut toata vara, in timpul emisiunii, iar o alta din Constanta i-a dat o sacosa de bilete de calatorie, caci a facut naveta Neptun-Constanta aproape in fiecare zi, pentru a-l vedea in carne si oase. Maruta si-a facut bilantul editiilor si sta bine mersi in sondaje: conform TNS-AGB International, emisiunea de pe TVR 2 a fost lider de piata absolut la nivel national in 26 dintre cele 29 de editii. Recordul a fost stabilit la 1 august, cand, la ora 10:28, Maruta cucerise aproximativ o treime din publicul comercial, inregistrand un varf al cotei de piata de 28,9%, aproape dublu fata de celelalte posturi. In aceste conditii, TVR ar trebui sa-i gaseasca macar o camaruta, ca Maruta le aduce audienta nu doar pentru o garsoniera, ci cat pentru o ditamai vila.

PEPENI PENTRU ANDRA
Ce le-a pregatit Maruta invitatilor? Pai, le-a pregatit pana si masa! Analia a mancat pentru prima data in viata ei hamsii. Fetele de la Bordo au facut pentru intaia data baie in mare anul acesta tot datorita lui Maruta. A avut loc chiar si o cerere in casatorie in direct. Margineanu si-a cerut iubita de sotie prin intermediul emisiunii. In plus, prezentatorul a dezvaluit pe post numarul de telefon al artistului. Cand a vazut ca a primit la apeluri pana cand i s-a blocat celularul, acesta a redirectionat toate apelurile catre gazda emisiunii. Dar surpriza cea mare a avut-o Andra (foto): Catalin i-a daruit de ziua ei 600 kg de pepeni, pe care cantareata i-a impartit cu spectatorii.

×
Subiecte în articol: antimonden maruta