x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A vorbit Mutu! / Interviu la poarta

A vorbit Mutu! / Interviu la poarta

de Catalina Iancu    |    04 Iul 2005   •   00:00
A vorbit Mutu! / Interviu la poarta

Comentatorul partidei CFR Cluj - Atletic Bilbao, meci difuzat sambata, la Pro TV, ne-a stresat, anuntand din cinci in cinci minute ca, la ora 19:00, postul amintit va difuza un interviu cu Adrian Mutu.
Ceva de genul primul, singurul, "pentru prima oara si intaiasi data". Ca si cum asta n-ar fi fost de-ajuns, mesajul era scris si jos, in banda, ca sa vada si cei care n-aud, eventual. Am stat, de curiozitate, sa vedem ce vom afla. Cand colo, il vedem pe Mutu la poarta. Nu intre buturi, ci la poarta casei parintesti. Prima secventa: reporterita il striga pe sportiv, ca si cum l-ar chema, peste gard, pe badea Gheorghe: "Adi, vino putin...". Iese Mutu si zice: "Va multumesc ca ati venit, dar acum va rog sa plecati". La care reporterita insista: "Adu-o si pe prietena ta, c-asa-i frumos!". Bine ca n-a strigat-o si pe viitoarea mireasa: "Consuelo, vino sa te filmam, c-asa-i frumos!".

ZAMBITI, VA ROG! Fotbalistul, daca-i putem spune asa, din politete, a adus-o si pe iubita lui. Dar i-a rugat pe ziaristi (daca le putem spune si lor asa) sa-i traga numai o poza. Desi bruneta a facut frumos cu mana la camera, parand dornica de a cunoaste lume noua, Adi a tras-o de mana si-a bagat-o in curte. Uite, de-aia nu puteam dormi noaptea, daca nu-l vedeam pe Mutu la poarta. C-asa-i frumos, in viziunea protevistilor, sa-l ridici pe om de la masa cand stii bine ca a venit sa-si vada parintii si ca are doar doua ore la dispozitie pentru asta. Partea frumoasa abia acum urmeaza.
Secventa a doua. Apare un reporter, de data asta, care zice: "L-am intalnit pe Adrian Mutu la aeroport...". Ce coincidenta! Din cate persoane se perinda prin aeroport, l-au "intalnit" tocmai pe Mutu. Traducerea de fapt era: L-am pandit pe Mutu cateva ore, si iata-i in sfarsit masina! Marele interviu s-a desfasurat cu Adi Mutu la volan si n-a constat decat in cateva intrebari, cu raspunsuri aproape monosilabice, din care am aflat ce stiam de altfel cu totii: ca Adrian se va insura la toamna cu frumoasa dominicana.

MUTU TUNS
Dar ziaristii n-au batut degeaba drumul pana la Pitesti. Au mai remarcat ceva: ca fostul dinamovist avea plete numai in prima parte a "interviului". Cand l-au "intalnit" la aeroport, Mutu era tuns, ras si frezat. De fapt, asta a fost adevarata stire: Adrian Mutu s-a tuns! La cererea iubitei, pentru a-i face o impresie buna tatalui acesteia. Caci indragostitii se indreptau spre Republica Dominicana, iar atacantul roman urma sa-i fie prezentat viitorului socru.

×
Subiecte în articol: antimonden mutu