x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Actrița Stormy Daniels a fost arestată în Ohio

Actrița Stormy Daniels a fost arestată în Ohio

12 Iul 2018   •   11:07
Actrița Stormy Daniels a fost arestată în Ohio

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels, care susține că a întreținut relații sexuale cu Donald Trump, a fost arestată într-un club de striptease din Ohio pentru că a permis clienților clubului să o atingă în timp ce era pe scenă, o încălcare a legii din Ohio, potrivit avocatului acesteia, scrie The Guardian

Michael Avenatti a scris într-o postare pe Twitter că arestarea a fost „motivată politic” și „cu iz de disperare”, sugerând că arestarea actriței a fost plănuită. „Vom lupta împotriva acuzațiilor false”, a afirmat acesta. 
Daniels se afla la clubul Sirens din Columbus, când a fost atinsă într-un mod „non-sexual”, potrivit lui Avenatti. 
„A fost arestată pentru că a permis unui client să o atingă în timp ce era pe scenă într-o manieră non-sexuală”, a spus acesta. „Glumești? Au asigurat forțe de ordine pentru o operațiune ca asta? Trebuie să existe priorități mai mari.”
După spectacolul ei ”Make America Horny Again”, Daniels a fost arestată de ofițeri sub acoperire, potrivit declarațiilor făcute de Avenatti într-un interviu pentru Washington Post. 
O lege din Ohio interzice persoanelor care nu sunt membri ai familiei să atingă o dansatoare dezbrăcată sau aproape dezbrăcată. 
 

×
Subiecte în articol: ohio arestare Stormy Daniels striptease