x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Noi acuzații de viol împotriva lui Mike Tyson. Victima cere daune de 5 milioane de dolari

Noi acuzații de viol împotriva lui Mike Tyson. Victima cere daune de 5 milioane de dolari

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   12:50
Noi acuzații de viol împotriva lui Mike Tyson. Victima cere daune de 5 milioane de dolari
Sursa foto: Hepta

Fostul mare campion la box, Mike Tyosn, este acuzat din nou de viol. O femeie a depus o plângere că ar fi agresat-o sexual într-o limuzină, scrie AFP.

Victima a relatat, pe 23 decembrie 2022, că l-a întâlnit pe Tyson într-o discotecă, la începutul anilor 90. Apoi l-a urmat în limuzină, unde el a agresat-o înainte de viol. Incidenul s-a petrecut în statul New York iar femeia a intentat proces civil la un tribunal din Albany și a cerut daune morale de 5 milioane de dolari. Ea nu și-a dezvăluit identitatea deoarece se fresește de mass-media și de fanii pugilistului.  Ea a spus că a rămas cu urmări fizice și psihice mai mulți ani. Procesul a fost deschis la un tribunal din  Albany iar victima a cerut daune de 5 milioane de dolari. 

O nouă lege a statului New York premite, pentru o perioadă de un an, ca victimele abuzurilor sexuale să deschidă procese civile. 

Mike Tyson nu a transmis până acum nicio declarație. El a mai trecut printr-un proces de viol în 1992, fiind acuzat de manechinul Desiree Washington, care avea 18 ani atunci când s-a petrecut fapta. Pentru această agresiune, Mike Tyson a executat 3 ani de închisoare. 

Acesta este considerat cel mai mare pugilist din toate timpurile. S-a născut în Brooklyn, în 1966, și a fost delicvent minor. A fost campion mondial în anii 80 la categorie grea. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mike tyson viol daune