x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Amenda - 500 $ pentru dat bani la cersetori

Amenda - 500 $ pentru dat bani la cersetori

01 Dec 2005   •   00:00

Orasul indonezian Palembang ii sanctioneaza cu echivalentul a 500 de dolari pe cei care dau bani cersetorilor.

Sinucidere nereusita


Un francez in varsta de 35 de ani, care a incercat sa se sinucida, a supravietuit caderii de la 50 de metri. Barbatul s-a aruncat in gol la bordul masinii sale de pe o faleza din regiunea Sainte-Adresse. Insa, in timpul caderii, el a fost aruncat din autoturism. Desi a suferit multiple contuzii, barbatul se afla in afara oricarui pericol.

Deghizare - Hotul s-a "mascat" prea "tare"


Un jaf armat asupra unui chiosc de ziare din Germania a fost pe punctul de a esua, dupa ce eroul principal si-a legat atat de strans un fular la fata, incat victima sa nu a inteles nimic din ceea ce spunea. Barbatul a intrat brusc intr-un chiosc de ziare din Köln, Germania, si a mormait ceva spre casierita. Aceasta nu a inteles insa nici o iota din bolboroselile hotului si l-a rugat sa repete ceea ce a spus. "Nu mi-am dat seama ca este un jaf. Am crezut ca s-a strans cu un fular la gura, intrucat era prea frig afara", a povestit femeia, adaugand ca a inteles ce se intampla doar cand acesta a impins-o spre casa de bani si i-a aratat ca are un pistol. Hotul a reusit sa fuga cu aproape 1.300 de euro, iar Politia inca investigheaza cazul.

Nunta - George Michael se "marita"


Cantaretul britanic George Michael a anuntat ca se va casatori la inceputul anului viitor cu iubitul sau, Kenny Goss, relateaza AFP. Fostul solist al trupei Wham! a declarat in gluma ca renunta la ideea de voal si la rochia de mireasa. George Michael si Kenny Goss traiesc impreuna din 1996. In 1998, Michael a fost arestat pentru comportament imoral, intr-o toaleta publica din Los Angeles. Atunci a fost constrans sa declare in mod public ca este homosexual.

Amenda - 500 $ pentru dat bani la cersetori


Orasul indonezian Palembang, din sudul Insulei Sumatra, a adoptat un nou set de legi care ii sanctioneaza cu 5 milioane de rupii (500 de dolari) pe cei care dau bani cesetorilor la semafor, relateaza AFP. Noile masuri "sunt destinate sa curete intersectiile dotate cu semafoare de copii ai strazii, cersetori si vanzatori ambulanti", a explicat responsabilul pentru servicii sociale al orasului, Dasril Sairin. Amenda poate fi comutata in trei luni de inchisoare.

Crima - Colici "tratati" cu votca


Politia din Fort Lauderdale (Florida, SUA) cauta un cuplu acuzat ca si-ar fi omorat fetita in varsta de 3 luni dandu-i cantitati mari de votca pentru a-i calma colicii, relateaza AFP. "Avea o cantitate mare de alcool in sange - 0,47%, de cinci ori mai mult decat pragul de la care se considera ca un sofer conduce in stare de ebrietate. Bebelusul avea febra si plangea. Parintii i-au pregatit un biberon cu apa, votca, sare si zahar si i-au dat sa bea. Ficatul era intr-o stare foarte proasta, dupa saptamani in care i s-a dat alcool", a spus inspectoarea Katherine Collins.

Licitatie - 50.000 de lire pentru rochia Dianei


O copie a rochiei de mireasa pe care Printesa Diana a purtat-o la nunta sa cu Charles va fi scoasa la licitatie la 7 decembrie de catre Casa Cooper Owen. Organizatorii spera sa obtina pe obiectul vestimentar cel putin 50.000 de lire sterline.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden