x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angela Gheorghiu a incercat doi ani sa-si salveze casnicia cu Roberto Alagna

Angela Gheorghiu a incercat doi ani sa-si salveze casnicia cu Roberto Alagna

de Anca Nicoleanu    |    10 Oct 2009   •   00:00
Angela Gheorghiu a incercat doi ani sa-si salveze casnicia cu Roberto Alagna

E oficial. Angela Gheorghiu si Roberto Alagna divorteaza, dupa 13 ani de casnicie.

"Angela Gheorghiu declara ca in ultimii doi ani a trait separata de Roberto Alagna. Desi a incercat sa acorde inca o sansa casniciei lor, nu a reusit. Cu cateva luni in urma a intentat divortul, asteptand acum finalizarea acestui demers.

Doamna Gheorghiu intelege ca Roberto Alagna este iritat din cauza acestei situatii. In ceea ce o priveste, Angela Gheorghiu doreste sa isi traiasca mai departe viata in liniste si demnitate", se arata intr-un comunicat al Biroului de presa al Angelei Gheorghiu.

Reactia celebrei soprane vine dupa ce tenorul francez de origine italiana a anuntat, intr-un interviu aparut pe 9 octombrie, in publicatia Le Figaro, ca el a intentat divortul si ca Angela Gheorghiu nici nu doreste sa auda de despartire.

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna s-au casatorit in 1996, la New York, ceremonia fiind oficiata de primarul de atunci al metropolei, Rudolph Giuliani. De ani buni, cei doi artisti sunt cel mai mediatizat cuplu din lumea operei. Supranumiti "Bonnie si Clyde" ai Operei, ei i-au propus nu de mult celebrului compozitor francez de origine romana Vladimir Cosma sa le compuna o opera cu acelasi titlu.

Angela Gheorghiu a facut de-a lungul timpului mai multe declaratii referitoare la clasica gelozie a sotului ei, care nu suporta sa o vada impartind scena cu alti parteneri. Oficial, soprana a renuntat in prezent la orice colaborare profesionala cu Roberto Alagna.Diva se afla la Singapore, unde va canta in aceasta seara alaturi de tenorul Marius Manea, acompaniata de The Nedtherland Radio Philarmonic Orchestra.

×
Subiecte în articol: antimonden angela gheorghiu