x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz

Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz

05 Oct 2022   •   11:34
Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț, Brad Pitt, de abuz

Angelina Jolie a depus o plângere în instanță, în care descrie ceea ce consideră comportamentul abuziv al fostului soț Brad Pitt, intensificând astfel bătălia juridică pentru o cramă franceză și dezvăluind noi detalii despre destrămarea mariajului lor, scrie Reuters.

Dosarul depus la un tribunal din Los Angeles susține că Pitt a încercat să condiționeze participației sale la vinărie de un acord de confidențialitate care i-ar fi interzis să discute public despre "abuzul fizic și emoțional al lui Pitt asupra ei și a copiilor lor".

Dosarul lui Jolie descrie un episod din timpul unui zbor cu un avion privat din septembrie 2016, în care Pitt ar fi "apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o" înainte de a o "împinge în peretele de la baie". De asemenea, Pitt "l-a sufocat pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față", se susține în dosar.

Avocații lui Pitt nu au răspuns imediat la întrebări.

Dosarul solicită cereri reconvenționale într-un proces pe care Pitt l-a intentat împotriva lui Jolie și a fostei sale companii în februarie. Pitt susține că vânzarea de către Jolie, în septembrie 2021, a participației sale la vinăria Chateau Miraval către o companie internațională de băuturi a fost ilegală, deoarece cei doi au convenit că nu își vor vinde niciodată participațiile fără acordul celuilalt.

Jolie a declarat în documentul depus marți că nu a existat un astfel de acord.

În dosarul ei, Jolie a mai spus că FBI a cercetat incidentul din avion și "a ajuns la concluzia că guvernul avea motive probabile pentru a-l acuza pe Pitt de o infracțiune federală". Pitt nu a fost acuzat de nicio infracțiune, iar un purtător de cuvânt al FBI nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: angelina jolie