x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Averea lui Prince, pe mâinile unei foste prostituate, dependentă de droguri

Averea lui Prince, pe mâinile unei foste prostituate, dependentă de droguri

24 Apr 2016   •   15:10
Averea lui Prince, pe mâinile unei foste prostituate, dependentă de droguri

Prince, care s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, în casa sa din Minnesota, a lasat in urma o avere fabuloasa.

Daca artistul nu și-a scris niciun testament, atunci, potrivit legilor statului american Minnesota, uriașa avere a starului, îi va reveni unicei sale surori, Tyka Nelson, în calitate de cea mai apropiată rudă de sânge, potrivit libertatea.ro.

În ultimii ani, cei doi deveniseră foarte apropiați, mai ales după ce Tyka a reușit să-și rezolve dependența de cocaină. Ea mărturisea la un moment dat că drogurile au împins-o și spre prostituție pentru că nu avea cu ce să-și crească cei doi fii.

Averea netă a lui Prince ar fi în prezent de 300 de milioane de dolari, la care se vor adăuga sumele uriașe rezultate din vânzările de produse audio care au explodat efectiv de la moartea artistului, plus suma confidențială pe care artistul a primit-o în momentul în care a semnat un contract de exclusivitate cu casa de producție Tidal, potrivit Daily Mirror.

 În plus, catalogul muzical al lui Prince ar valora, potrivit fostului manager al artistului, cel puțin 500 de milioane de dolari. Așadar, Tyka ar urma să primească o moștenire în valoare de cel puțin 800.000.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: prince