x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Botez - Tripleti, Mohammad, Hosni si Mubarak

Botez - Tripleti, Mohammad, Hosni si Mubarak

de Adriana V. Paduraru    |    Miruna Mihalcea    |    09 Sep 2005   •   00:00

O femeie din Egipt si-a botezat tripletii Mohammad, Hosni si Mubarak, in cinstea sefului statului, care a participat in cursa pentru castigarea unui nou mandat. Beduina spera ca unul din fii sa devina presedinte.

La o casa, un porc


Jeremy Paxton, un agent imobiliar din Marea Britanie, ofera cate un purcel viu, pe post de animal de companie, fiecarei persoane care cumpara o casa prin firma sa. Animalul va fi antrenat cateva luni pentru a se "comporta disciplinat" in sufragerie. Clientii au mai multe variante: fie pastreaza animalul, fie il dau la o ferma, fie il transforma in frigarui.


Motociclete prevazute cu airbag


Compania Honda a realizat o motocicleta prevazuta cu airbag. Modelul 1.800-cc Gold Wing va fi lansat pe piata americana la sfarsitul primaverii lui 2006.

Botez - Tripleti, Mohammad, Hosni si Mubarak


O femeie din Egipt si-a botezat tripletii Mohammad, Hosni si Mubarak, in cinstea sefului statului, care a participat in cursa pentru castigarea unui nou mandat, relateaza AFP. Beduina originara din Siwa, regiune situata la mai mult de 750 km de Cairo, i-a botezat pe cei trei copii ai sai cu numele complet al presedintelui egiptean pentru a-si arata sprijinul pentru acesta, avand in vedere faptul ca ea nu a putut vota. "Sper ca unul din cei trei copii va deveni presedinte", a declarat femeia.

Consiliere - Psihologi pentru ghinionisti


Cea mai mare agentie de pariuri din Australia planuieste sa deschida un centru de consiliere pentru jucatorii ghinionisti. Jocurile de noroc sunt o afacere foarte profitabila pe continentul de la antipozi, iar peste 300.000 de persoane sunt dependente de pariuri. Cei care se inscriu in programul BetCare vor fi impiedicati sa parieze prin telefon, Internet sau la alte agentii de pariuri. In plus, doritorii vor fi trimisi catre centrul de consiliere "Wesley Gambling".

Prostie - I-a vandut computerul proprietarului


Un hot din Germania a fost prins dupa ce a incercat sa vanda un sistem de navigare auto pe care il furase tocmai proprietarului. Barbatul in varsta de 21 de ani, al carui nume nu a fost dat publicitatii, si-a postat pe Internet oferta. Pagubitul, care avea nevoie de sistemul furat, s-a inscris la licitatie, fara sa stie ca produsul este chiar al lui. Cand a ajuns la casa vanzatorului si a vazut marfa, proprietarul a anuntat politia.

China - Taximetristii chei sau latosi, interzisi


Taximetristii chinezi care-si practica meseria in zona Nanjing au de furca in perioada aceasta. Avand in vedere ca Jocurile Nationale incep luna viitoare si se vor desfasura in zona amintita, autoritatile au impus reguli stricte de comportament social. Astfel, taximetristilor chei sau, dimpotriva, cu parul prea lung, cu mustata, cu parul vopsit ori taximetristilor necuviinciosi le va fi ridicata licenta de practica. Nici taximetristele fardate strident nu scapa de pericolul noilor legi, menite sa asigure o atmosfera placuta pentru cei care vin sa asiste la Jocurile Nationale. Regulile fac parte dintr-un ghid complex, care precizeaza si noile coduri vestimentare, si noile coduri de limbaj.

Bizar - Fauna salbatica inghesuita-n portbagaj


Oficialitatile din Mexic au facut o descoperire cel putin bizara la un control de rutina. Au oprit un autobuz care mergea pe ruta Catemaco - Mexico City, cand au fost surprinsi sa auda o groaza de zgomote ciudate venind dinspre compartimentul destinat bagajelor. La un control mai atent, oficialitatile au descoperit ca in autobuz se aflau nici mai mult, nici mai putin de 130 de vietuitoare exotice. Printre ele se numarau 14 mierloi americani, 3 iguane, 14 papagali, 15 serpi, 55 de broaste testoase si o tarantula. Regiunea Catemaco, de unde venea autobuzul, e recunoscuta pentru fauna salbatica, insa autoritatile n-au reusit sa stabileasca ratiunea transportului cu pricina.
×
Subiecte în articol: antimonden