x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

de Anastasia Paul    |    19 Dec 2023   •   20:45
Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere
Sursa foto: Hepta

Brad Pitt a împlinit 60 de ani pe 18 decembrie și a petrecut alături de tânăra sa iubită, Ines de Ramon, și de copiii rezultați din căsnicia cu Angelina Jolie.

„El se află acum într-o relație de dragoste și are legături apropiate cu cei mai mulți dintre copiii săi”, a dezvălui o sursă apropiată actorului pentru US Weekly.

Unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood, câștigător al premiului Oscar, Brad Pitt a împlinit, luni, 60 de ani. 

„Brad plănuiește să sărbătorească cu câțiva dintre copiii săi și cu Ines. Cuplul are, de asemenea, planificată o mică întâlnire pentru prieteni apropiați săptămâna aceasta. Tot ce își dorește Brad în acest an este ca atât copiii săi, cât și el însuși să fie fericiți”, mai spune sursa respectivă. 

Artistul a trecut prin mai multe suișuri și coborâșuri în ultimul deceniu, după divorțul de Angelina Jolie, în 2016. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au șase copii: Maddox, 22, Pax, 20, Zahara, 18, Shiloh, 17 și gemeni. Knox și Vivienne, 15 ani.

În pofida faptului că divorțul s-a pronunțat în aprilie 2019, ei au rămas blocați într-o luptă nesfârșită cu privire la custodia copiilor lor minori. Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, și Bra Pitt s-au certat și pentru proprietatea crama Château Miraval. În februarie 2022, Pitt a intentat un proces împotriva fostei soții, susținând că a vândut ilegal acțiunile ei din vinăria franceză cu  scopul  de a-i face „rău”.
Totodată, Angelina Jolie a susținut, într-o plângere depusă în octombrie 2022, că i-a dat lui Pitt posibilitatea de a-i cumpăra acțiunile, dar el ar fi de acord doar dacă ea ar fi semnat un acord de confidențialitate. Actrița a susținut că acordul i-ar fi „interzis să vorbească în afara instanței despre abuzul fizic și emoțional pe care  Pitt l-a exercitat asupra ei și a copiilor lor”.

În același dosar, Jolie a susținut că Pitt a fost „abuziv din punct de vedere fizic și emoțional” față de ea și copiii lor atunci când familia a zburat cu avionul din Franța spre California, în septembrie 2016. În urma presupusului incident, Pitt a fost investigat pentru abuz asupra copiilor și considerat nevinovat, în noiembrie 2016.

Pe măsură ce drama juridică dintre Pitt și Jolie continuă, el început în noiembrie 2022 o relație cu Ramon de Ines, o actriță de 31 de ani.

„Relația dintre Brad și Ines merge foarte bine. Sunt îndrăgostiți unul de  celălalt”, a spus o persoană apropiată cuplului, care a mai precizat că cei doi nu doresc deocamdată să se căsătorească, scrie usmagazine.com.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×