x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt, din nou indrăgostit?

Brad Pitt, din nou indrăgostit?

de Adriana Deoanca    |    21 Noi 2022   •   11:29
Brad Pitt, din nou indrăgostit?
Sursa foto: Hepta

Este rumoare la Hollywood după ce Brad Pitt a fost văzut în compania tinerei Ines de Ramon, la un concert al lui Bono, la Los Angeles, pe 13 noiembrie.

Speculațiile privind o posibilă nouă dragoste a celebrului actor și fosta soție a lui Paul Wesley, vedeta din “The Vampire Diaries”, au aprins imaginația fanilor din întreaga lume.  

Cei doi au fost văzuți în backstage discutând cu un grup de prieteni, printre care și faimoasa Cindy Crawford și soțul ei Rande Gerber, în afara Teatrului Orpheum. În imaginile apărute online, Brad Pitt ținea mâinile pe umerii lui Ines, în timp ce discutau cu prietenii lor.

După ce Ines de Ramon și Brad Pitt au fost văzuți pentru prima dată la concertul lui Bono, o sursă apropiată de Ines a declarat pentru PEOPLE că cei doi „se întâlnesc de câteva luni”.

Sursa a adăugat că s-au „întâlnit printr-un prieten comun”, iar lui Brad Pitt îi place „foarte” mult de ea.

O a doua sursă însă, una apropiată de cel mai râvnit burlac de la Hollywood, a împărtășit PEOPLE faptul că „nu este o relație exclusivă”.

"Ines este drăguță, distractivă și energică. Are o personalitate grozavă. Lui Brad îi place să petreacă timpul cu ea", a declarat sursa.

Recent însă, alte surse anonime au declarat pentru E! News că Ines este doar „o prietenă de-a lui”.

Actorul Paul Wesley și Ines de Ramon s-au despărțit amiabil în 2022.

Potrivit PEOPLE, Ines de Ramon a absolvit Universitatea din Geneva în 2013, cu o diplomă de licență în administrarea afacerilor. Cea mai mare parte a experienței profesionale a obținut-o în industria bijuteriilor. Potrivit LinkedIn, ea a lucrat în departamentul de bijuterii la Christie's și la bijutierul elvețian de lux De Grisogono. De Ramon lucrează în prezent ca șef al departamentului de en-gros pentru brandul de bijuterii Anita Ko Jewelry, cu sediul în Los Angeles.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Brad Pitt Ines de Ramon

×
Subiecte în articol: brad pitt Ines de Ramon indragostit