x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt ar putea fi din nou tată. Relația actorului cu Ines de Ramon

Brad Pitt ar putea fi din nou tată. Relația actorului cu Ines de Ramon

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2024   •   20:20
Brad Pitt ar putea fi din nou tată. Relația actorului cu Ines de Ramon
Sursa foto: Hepta

Apropiați ai celebrului actor Brad Pitt au făcut mai multe dezvăluiri cu privire la relația artistului cu Ines de Ramon. Astfel că nu este exclus ca cei doi să aibă copii.

Brad Pitt are 6 copii cu fosta sa parteneră, Angelina Jolie. El este supărat că fiica sa, Shiloh, vrea să renunțe la numele său de familie. Cei doi duc de mai mulți ani o bătălie juridică iar relația cu copiii săi este tot mai rece. El a mai fost căsătorit cu actrița Jennifer Aniston.

Noua sa parteneră, Ines de Ramon, este designer de bijuterii și are 34 de ani. Legătura dintre ei pare tot mai solidă iar Brad Pitt le-ar fi spus prietenilor să că Ines ar fi „ar fi o mamă minunată”.

„Este devastator pentru Brad că, practic, nu avut nicio relație cu copii săi, dar Ines este o adevărată sursă de confort și, de fapt, acest lucru i-a apropiat. A avea mai mulți copii în viața lui nu este exclus. Ines este tânără și Brad a spus că este 100% de acord dacă vrea să aibă copii”.

„Îi place ideea de a-și construi o viață cu Ines, și nimic nu este exclus. Brad a crede că Ines va fi o mamă minunată. E răbdătoare, liniștită și are un simț al umorului dezvoltat. Cu alte cuvinte, relația lor se desfășoară fără probleme și drame. E ceva serios și pe termen lung cu Ines”, a povestit un prieten al actorului pentru DailyMail.

Cei doi au început să se întâlnească la sfârșitul anului 2022 și s-au mutat împreună în februarie 2024. 

Brad Pitt și copiii săi

Brad Pitt are cu Angelina Jolie 6 copii, dintre care 3 biologici și 3 adoptați. 

Însă despărțirea lor a fost una tumultuoasă iar relația actorului cu copiii săi nu este prea bună. 

Shiloh a împlinit 18 ani și a cerut să renunțe la numele tatălui. Un apropiat al actorului spune că decizia adolescentei este „un alt indiciu că Brad și-a pierdut copiii”.

De asemenea, noua relație a tătălui lor i-a determinat pe copii să se înstrăineze și mai mult de el, potrivit   PageSix., citat de catine.ro.

 

×
Subiecte în articol: brad pitt Ines de Ramon tata