x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Camerun / Miss de 117 kilograme

Camerun / Miss de 117 kilograme

de Adriana V. Paduraru    |    10 Mar 2006   •   00:00

10 martie 2006

Sparge banci la 75 de ani


O femeie din Marea Britanie a fost arestata dupa o urmarire ca-n filme, acuzata fiind de jaf armat asupra unei banci. Marilyn Devine, 75 de ani, a sustras aproximativ 3.000 de lire sterline. Sotul sau, Raymond (77 de ani), a izbucnit in lacrimi, cand si-a vazut consoarta cu catuse la maini.

Descoperire - Veninul salvator


Oamenii de stiinta au descoperit ca veninul unui sarpe extrem de periculos ar putea salva mii de vieti omenesti, relateaza The Sun. Otrava sarpelui Taipan - care traieste in nordul Australiei - contine o proteina "miraculoasa", care incheaga sangele in doar cateva secunde. Proteina, denumita Factor X, ar putea fi folosita la stoparea sangerarii in timpul operatiilor pe cord si a celor efectuate asupra victimelor accidentelor rutiere. "Este probabil cel mai puternic agent de inchegare a sangelui", a declarat dr. Liam St Pierre, de la Universitatea din Queensland.

Camerun - Miss de 117 kilograme


O tanara de 117 kilograme a castigat titlul Miss Mama Kilo, au anuntat organizatorii camerunezi. In cursul unei finale organizate la Douala, capitala economica a tarii, dintre cele 11 pretendente la titlu, care cantareau cel putin 80 de kilograme fiecare, juriul a ales-o pe Vanessa Josiane Foulbay, 27 de ani. Pe locul al doilea s-a clasat Rebecca Yangna, 88 de kilograme. In schimb, Bernadette Ndommoh, 142 de kg, si Berthe Mbia, 135 de kg, nu au urcat pe podiumul de premiere. Dovada pentru organizatori ca greutatea nu a fost singurul criteriu in alegerea castigatoarei.

Licitatie - Castel vandut cu fantome cu tot


Un castel in ruine din epoca elisabetana, despre care se spune ca ar fi bantuit, va fi scos la vanzare in Tara Galilor incepand cu modica suma de 5.000 de lire sterline (7.300 de euro), au anuntat autoritatile locale, relateaza Rompres. Acoperit cu iedera, Llantwit Major Castle, construit in 1596, la 30 de km de Cardiff, in sudul Tarii Galilor, va fi scos la licitatie la 3 aprilie de autoritatile locale. Castelul are reputatia de a fi bantuit de fantoma unui "olandez", a explicat istoricul Elwyn Gibbs. Castelul este clasat monument istoric si toate lucrarile de renovare trebuie aprobate de autoritatile locale.

Pasiune - 2.623 de telefoane obscene in 20 de zile


Politia din Ohio, SUA, a arestat un barbat acuzat ca ar fi dat mii de telefoane agresive si obscene la numere de mobil alese la intamplare, relateaza Rompres. James R. Hood, in varsta de 43 de ani, a dat 2.623 de telefoane in doar 20 de zile, toate de "o natura obscena". El urmeaza sa compara in fata unui tribunal in cursul acestei luni, fiindu-i interzise folosirea telefonului fix, a mobilului sau a internetului.

Autoare - Kylie scrie carti pentru copii


Vedeta pop Kylie Minogue (foto) va debuta ca scriitoare publicand o carte pentru copii. Cantareata va calca pe urmele Madonnei, lansand volumul "The Showgirl Princess", pentru care s-a inspirat din propria-i viata. Personajul este o fetita care ajunge sa cunoasca succesul. Cartea de povesti, care se adreseaza fanilor de peste sase ani ai vedetei, va fi lansata in luna septembrie de editura Puffin.


Sicrie pentru toate gusturile


Cei care vor sa "paseasca in lumea de dincolo" intr-un mod mai putin obisnuit au la dispozitie o expozitie de sicrie trasnite. Astfel, in cadrul Jocurilor Commonwealth ce se vor desfasura intre 15 si 26 martie in Melbourne, Ghana aduce in prim-plan cosciuge in forma de adidas, rechin, soparla si chiar telefon mobil.
×
Subiecte în articol: antimonden