x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carcotasii ies din Prima

Carcotasii ies din Prima

03 Feb 2005   •   00:00

MONDEN
IN SCHEMA - Desi nu au reinnoit contractul, Serban si Misu au decor "Cronica Carcotasilor" este la rascruce de... televiziuni?! Desi toata lumea declara ca Huidu si Gainusa nu pleaca din Prima, se pare ca "soldatii" Serban si Mihai au ales sa paraseasca postul.
DANA ANDRONIE

SACRIFICIU. Daca vor semna contractul cu Pro TV, Huidu si Gainusa vor trebui sa renunte la Kiss FM
Miercuri seara, a avut loc la Prima TV o sedinta, in care s-a dezbatut, in secret, "soarta" Carcotasilor. Desi se dorea a fi o cina de taina, am aflat, din surse neoficiale, ca s-a discutat "ruperea" de televiziunea care i-a crescut pe Gainusa si pe Huidu. Carcotasii au fost loiali directorului Prima TV, Cristian Burci. Pana cand postul a fost preluat de CBS, iar Burci a ramas doar actionar. Inainte de a continua povestea Carcotasilor, precizam ca naratiunea are la baza informatii furnizate de surse neoficiale. Acestea fiind scrise, va oferim in continuare un posibil scenariu, care ar putea coincide cu realitatea. Nici Carcotasii, nici PR-ii Prima TV nu au avut nimic concret de declarat, iar noua ne-a revenit misiunea de a descifra "itele" negocierilor.

IN GRILA! Am contactat partile implicate in aceasta poveste, iar spusele lor ne-au confirmat ca exista ceva putred in Danemarca, cu trimitere in Prima TV. Iata demonstratia: "N-a fost nici o sedinta, n-am discutat cu nimeni din conducerea Prima TV. Daca era sa plecam, am fi facut-o acum doi ani. In momentul de fata, nu avem contract cu Prima TV, fiindca vechile contracte au expirat", asa ne-a declarat Serban Huidu. In completare, ii oferim "dreptul la replica" PR-ului Prima TV, Anca Rusu: "Studioul de la Semanatoarea, in care se filmeaza Cronica, se afla in renovare, iar in grila de program, prima editie a emisiunii era programata pentru 16 februarie. Cum in acea seara transmitem meciul de fotbal Steaua - Valencia, emisiunea a fost reprogramata pentru 23 februarie". Poate sa ne zica Huidu sau Gainusa cine ar face o emisiune, care apare in grila, fara sa fie semnat un contract! Mai departe: "Suntem intr-adevar curtati de toate posturile de televiziune. Suntem in negocieri", de la Huidu citire. Daca e tradare, s-o stim si noi! De ce Carcotasii o dau cotita si nu spun din prima "Gata, suntem pregatiti sa ne mutam la Pro TV sau Antena 1"? Simplu: atat timp cat ei mai negociaza cu Prima TV, o televiziune concurenta, care le-ar putea face o oferta, ar porni de la o suma mult mai mare daca Huidu si Gainusa ar mai fi inca "arvuniti".

JOC PERICULOS. Tot din surse neoficiale, am aflat ca in toamna anului 2003 Carcotasilor li s-a propus sa vina la Antena 1, pe un contract de trei ani, cu 5 milioane de dolari. Iar acum, cand nu mai sunt "legati" de Cristian Burci, profesionistii Huidu si Gainusa asteapta sa fie din nou licitati si spera sa fie "cumparati" cu o suma care sa se apropie, cat de cat, de oferta generoasa din 2003. Mai pe intelesul tuturor, Carcotasii joaca la trei capete: asteapta sa fie chemati la negocieri de cele mai importante doua televiziuni, lasand impresia ca ei ar putea sa reinnoiasca oricand contractul cu Prima TV. Se pare ca ata ii trage spre Pache Protopopescu, unde isi are "cantonamentul" Adrian Sarbu. Unele discutii au avut loc, mai ramane ca boss-ul Pro TV-ului sa le faca oferta la care Carcotasii sa-si deschida Cronicuta.

LIBERI

"Suntem intr-adevar curtati de toate posturile de televiziune. Suntem in negocieri. Nu mai avem contract cu Prima TV, fiindca vechile contracte au expirat" - Serban Huidu, realizator tv

RENOVARE

"Studioul de la Semanatoarea, in care se filmeaza Cronica, se afla in renovare, iar in grila prima editie a emisiunii a fost reprogramata pentru 23 februarie" - Anca Rusu, PR Prima TV

PRECIZARE
La inchiderea editiei ne-a parvenit la redactie un comunicat de presa de la Prima TV, menit sa "linisteasca spiritele" incinse de mult vehiculatul zvon ca Huidu si Gainusa vor parasi postul la care s-au lansat. "Ca la fiecare inceput de an exista negocieri cu Carcotasii. In fiecare an ei primesc oferte si de la alte televiziuni, dar din 2000, de cand a inceput, an de an "Cronica Carcotasilor" a fost pe Prima TV. Suntem inca in proces de negociere si de definitivare a contractului, proces ce nu va mai dura mult", se spune in comunicat. Carcotasii nu sunt singurele vedete de televiziune care isi negociaza contractul la inceputul sezonului de primavara, ne asigura cei de la Prima TV.
×