x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Câți bani a primit Marina Almășan de la Georgică Cornu

Câți bani a primit Marina Almășan de la Georgică Cornu

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2024   •   16:15
Câți bani a primit Marina Almășan de la Georgică Cornu
Sursa foto: spynews.ro

Povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Georgică Cornu s-a terminat cu mare scandal. Cei doi au fost împreună 12 ani iar prezentatoarea tv a obținut ordin de protecție împotriva omului de afaceri.

Scandalul a început după ce Marina Almășan a decis să încheie relația și a obținut în instanță ordin de protecție împotriva lui Georgică Cornu, prin care acesta nu are voie să se apropie de ea la o distanță mai mică de 200 de metri, nici să o urmărească acasă sau la serviciu. 

Mai mult, Georgică Cornu va purta timp de 4 luni o brățară electronică de monitorizare care, în cazul în care se va apropia de Marina Almășan, va transmite un semnal pe dispozitivul electronic primit de prezentatoare și de îndată va fi anunțată poliția.

Cu această decizie nu este de acord omul de afaceri, care a făcut apel și astfel că cei doi se vor întâlni din nou în instanță pe 2 septembrie, în primul termen al procesului.

Câți bani a primit Marina Almășan de la Georgică Cornu

Reporterii Spynews.ro au informații exclusive despre faptul că Marina Almășan a primit bani de la Georgică Cornu în timpul relației lor, confirmată de fosta soție a milionarului.

Aceasta spune că s-a terminat din cauza Marinei Almășan, care a intervenit în căsnicia lor. Fosta soție o acuză pe Marina Almășan că i-a destrămat familia, dar spunea că și o parte din banii din casă i-au fost transferați prezentatoarei TV de Georgică Cornu.

Citiți și Cod roşu de caniculă în șapte judeţe, unde temperaturile maxime ating 41 grade. Cod portocaliu în alte 10 judeţe şi în Bucureşti

Georgică Cornu i-ar fi transferat astfel Marinei Almășan suma de 200.000 de euro, bani care ar fi ajutat-o ​​pe vedetă să achite o parte din casa pe care ea și fostul ei soț, Victor Socaciu, o aveau, și în care ea a rămas după divorțul de acesta.

În momentul în care Marina Almășan a divorțat de Victor Socaciu, prezentatoarea TV a rămas cu apartamentul în care cei doi au locuit, însă în urma părtăjului ea a trebuit să-i plătească artistutlui partea ei pentru ca apartamentul să-i rămână. Banii i-ar fi primit de la Georgică Cornu, cel cu care forma un cuplu.

Pe de altă parte, apropiații celor doi spun că banii respectivi, suma de 200.000 de euro, erau bani pe care Georgică Cornu nu avea cum să-i justifice în fața legii și ar fi pus-o pe Marina Almășan să jure că niciodată nu va spune nimănui despre acești bani, mai ales că el începuse să aibă probleme cu legea.

Cine a intrat în posesia banilor

Mai mult, se pare că acești bani nu i-au fost niciodată Marinei Almășan, ci fostului soț, Victor Socaciu. Apropiații celor doi spun că în momentul în care Victor Socaciu a aflat de relația ei cu Georgică Cornu, deși artistul o înșela deja de un an cu o altă femeie, acesta și-a ieșit din minți. A realizat că o va pierde și ea nu va putea să treacă peste infidelitatea lui. Într-un exces de disperare, crezând că e singurul lucru care o va opri să se despartă, a amenințat-o că la divorț îi va lua băiatul. 

Marina Almășan l-ar fi crezut, deoarece acesta era parlamentar la vremea respectivă, și bun prieten cu liderii politici de atunci și ar fi putut să aibă putere să-i ia copilul. Vâzând disperarea ei, dar și disperarea lui Georgică Cornu de a o avea, Victor Socaciu a acceptat să semneze un divorț amiabil, la notar, în care custodia fiului lor îi va fi oferită ei, în schimbul sumei de 200.000 de euro, pe care Georgică Cornu să i-o dea.

Deoarece nu ar fi avut cum să justifice legal suma uriașă primită, Victor Socaciu a vrut ca banii să fie trecuți la partaj, ca fiind jumătatea din banii pe care Marina Almășan îi datorează pentru ca ea să rămână cu apartamentul în care au locuit împreună în timpul căsniciei. În realitate însă toate bunurile erau împărțite de ceva vreme, ea trebuia să rămână în apartamentul lor, deoarece urma să locuiască cu fiul lor.

Citiți și Alexander Adamescu a scăpat de mandatul european de arestare. Optimizare de succes sau coincidență? Relația cu Trăilă, Coldea și Dumbravă, cercetată penal de DNA

Georgică Cornu s-a grăbit să-i dea banii lui Victor Socaciu iar banii nu ar fi întrat niciodată în posesia Marinei Almășan.

Pe de altă parte, fosta soție a lui Georgică  Cornu ar fi avut deja un amant timp de trei ani, înainte de divorț, cu care se află și astăzi în relație. 

Vacanțe de lux și bijuterii

Însă Georgică Cornu i-ar fi asigurat Marinei Almășan și copiilor ei vacanțe în locații exclusiviste, i-ar fi ținut copii la studii în străinătate și i-ar fi cumpărat și o mașină. 

Dar apropiații celor doi afirmă că niciodată nu s-ar fi pus problema de vacanțe exclusiviste, iar Marina Almășan ar fi mers cu Georgică Cornu în afara țării în câteva deplasări pe care bărbatul le-ar fi făcut împreună cu Camera de Comerț Timiș, pe care el o conduce.

Într-adevăr, ar fi mers în câteva excursii în destinații deloc exclusiviste cu companii aeriene low-cost și au stat în hoteluri obișnuite, iar în cei 12 ani de relație vorbim de câte o singură dată la Budapesta, Larnaca, Bratislava, Varșovia, Zagreb, Bari, Belgrad, Ruse, Roma, Viena, Plevna, Veliko Târnovo, Liubliana. În rest, singurele plecări ar fi fost la țară, în satul natal al lui Georgică Cornu.

Apropiații spun că Marina Almășan a văzut întreaga lume și a călătorit mult, dar nu în vacanțe plătite de Georgică Cornu, ci din banii proprii, la Tokyo, New York, Seoul, Shanghai, Beijing, Lisabona, Tunis, Londra, Paris, etc.

Georgică Cornu nici nu s-ar fi priceput să gestioneze vacanțele în care a mers cu Marina Almășan și ea a fost mereu cea mai care s-a ocupat de organizarea acestora, de la bilete de avion și până la rezervarea camerei de hotel. De asemenea, Georgică Cornu are o problemă de sănătate care i-ar interzice să se deplaseze mult pe jos.

Nu toate vacanțele în care vedeta ar fi mers cu Georgică Cornu erau pe placul ei, însă bărbatul ar fi insistat ca Marina Almășan să posteze fotografii pe Facebook, deși ea nu dorea, și mereu aveau discuții aprinse pe această temă.

Mai mult, studiile copiilor ei nu ar fi fost niciodată plătite de Georgică Cornu deoarece aceștia au învățat în România, la facultăți de stat, și au mers doar la master în străinătate și toate taxele au fost plătite de Marina Almășan, dar și de fostul ei soț. 

De ce i-a cumpărat Georgică Cornu o nouă mașină Marinei Almășan
Referitor și la mașina pe care Georgică Cornu i-ar fi cumpărat-o Marinei Almășan, bărbatul ar fi fost cel care a insistat să-și schimbe vedetei mașina, la împlinirea vârstei de 55 de ani. Georgică Cornu i-ar fi înlocuit autoturismul vechi, însă ea cu greu ar fi acceptat. Georgică Cornu a vrut ca aceasta să nu mai conducă mașina cumpărată de Victor Socaciu, așa că a decis înlocuirea autoturismului. 

În privința cadourilor primite de Marina Almășan de la Georgică Cornu, acestea nu erau cadouri scumpe, doar lucruri normale, la prețuri decente. Totodată, și Marina Almășan i-ar fi făcut acestuia cadouri. Apropiații spun că bijuteriile mai scumpe i-au fost returnate lui Georgică Cornu. 

 

×