x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce trebuie să faci şi ce e bine să eviţi după ce ai cunoscut un bărbat care-ţi place? Câteva sfaturi utile

Ce trebuie să faci şi ce e bine să eviţi după ce ai cunoscut un bărbat care-ţi place? Câteva sfaturi utile

26 Apr 2014   •   11:00
Ce trebuie să faci şi ce e bine să eviţi  după ce ai cunoscut  un bărbat care-ţi place? Câteva sfaturi utile

 Poate trăieşti o poveste de dragoste pentru prima oară sau ai deja experienţă în acest domeniu. Psihologii cred că este important cum te comporţi la începutul relaţiei pentru ca această să dureze.

Este greu să începi o relaţie şi, de asemenea, e cu atât mai dificil dacă ai avut deja un eşec. Intervin teama de necunoscut, eventualitatea unei noi suferinţe, o anumită stare de inerţie care poate distruge o relaţie aproape înainte de a începe. Dar viaţa merge înainte şi trebuie să începi din nou, de undeva, să ai grijă de sufletul tău. Cu cât vei cunoaşte mai mulţi bărbaţi, cu atât vor creşte şansele de a găsi pe cineva cu care să te potriveşti într-adevăr.

Preia iniţiativa, dar cu precauţii
Nu-l invita tu în oraş, lasă-l pe el să facă acest lucru. Majoritatea bărbaţilor nu privesc cu ochi buni astfel de iniţiative din partea femeilor. Ei preferă să demonstreze că sunt stăpâni pe situaţie, aşa că lasă-i plăcerea de a te invita undeva. Preluând tu iniţiativa, e ca şi cum ai încerca să te impui în faţa lui, ca şi cum el ar trebui să se supună hotărârii luate de tine. Există o singură excepţie de la această regulă: dacă eşti sigură că şi el te place, dar e prea timid pentru a se manifesta.

Citește articolul integral pe RevistaFelicia.Ro

Citește și
8 ingrediente AFRODIZIACE pentru armonie in cuplu

20 sfaturi ca să-l ții lângă tine pe „bărbatul vieții tale”





×
Subiecte în articol: felicia cuplu