x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine va "pacifica" muzica romaneasca

Cine va "pacifica" muzica romaneasca

de Dana Andronie    |    27 Iul 2005   •   00:00
Cine va "pacifica" muzica romaneasca

Pe langa fetitele care au intrat in muzica romaneasca cu funduletul pe care si-l arata ostentativ prin blugii taiati sau cu fustite atat de scurte, incat li se pot vedea si... corzile vocale, mai exista si profesionisti care risca si lanseaza o trupa. De dragul meseriei.

Pe langa fetitele care au intrat in muzica romaneasca cu funduletul pe care si-l arata ostentativ prin blugii taiati (vezi Trident) sau cu fustite atat de scurte, incat li se pot vedea si... corzile vocale (vezi Bordo), mai exista si profesionisti care risca si lanseaza o trupa. De dragul meseriei.

Sub aceste "auspicii" s-a nascut Pacifica. Vlady Cnejevici (clape), Leonard Iorga (vocal, claviaturi), Marian Mihailescu (chitara bass), Cristian Iorga (tobe, voce), Teofil Lucian Boar (chitara) sunt profesionistii care se lanseaza pe piata cu un album de muzica pop-rock. Felicitarile, masa si dansul au loc maine la Backstage, de la ora 20:00. Materialul "pacifist" a fost botezat "O alta tacere", dupa piesa cu acelasi nume, ale carei versuri sunt scrise de Ioan Gyuri Pascu. CD-ul contine opt melodii si un videoclip.

PRINCIPIU. Vlady Cnejevici ne-a garantat ca Pacifica este o treaba serioasa, la care nu vor renunta prea usor. Indiferent de cate piedici vor intampina din partea posturilor de radio si de televiziuni, comerciale sau necomerciale. Baietii se ghideaza dupa principiul lui Alexandru Lapusneanu: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau". Cu sentimentul ca muzica buna NU dauneaza sanatatii. "Forjam cu incapatanare pe pop-rock. Vom mai scoate un album in primavara", ne-a spus Cnejevici. Tot pentru sanatatea muzicii romanesti, le dorim viata lunga!

INCAPATANARE
"Am infiintat o trupa care sa cante live un curent care este uitat in Romania. Pop-rock se numeste. Am pus mana de la mana si am strans bani pentru a scoate un album si un videoclip. Chiar daca lumea fuge de chitarile electrice, noi forjam cu incapatanare pe pop-rock. Vom mai scoate un album in primavara. Vrem sa recuperam timpul pierdut" - Vlady Cnejevici

DIN ACTIVITATEA CANTARETILOR "PACIFISTI"
Vlady Cnejevici este casatorit din 1992 si are o fetita, Milena, care studiaza pianul. Din activitatea sa artistica spicuim: intre 1993 si 1997 a fost in "Laura Stoica Band", iar din 1993 este membrul grupului "Pasarea Colibri". Leo Iorga a debutat ca tobosar la 14 ani in trupa Liceului "Ioan Slavici" din Arad. Intre 1988-1996 a fost lead vocal la Compact. Marian Mihailescu a contribuit in 2002 si in 2003 la realizarea albumelor lui Ioan Gyuri Pascu. Si Teofil Lucian Boar a colaborat cu Gyuri, iar Cristian Iorga este un tobosar care colaboreaza cu Divertis din 1997.
×
Subiecte în articol: antimonden