x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum saruta vedetele?

Cum saruta vedetele?

15 Mai 2004   •   00:00

Romanii, popor latin, sunt experti nu numai in definitii, ei chiar pun in practica adevarate tehnici in ceea ce priveste sarutul. Un simplu sondaj printre vedetele autohtone le arata acestora cunostintele in domeniu.

CATALINA IANCU

Cunoscuta pentru temperamentul sau fierbinte, Oana Zavoranu ne-a declarat ca saruta pasional. „Nu stiu daca se pierd sau nu calorii, caci nu am avut timp sa ma gandesc la asta in timp ce sarut. Am auzit de studii facute de cercetatori in acest sens, insa nu e un stil de fitness, ci asa ii arati celui de langa tine ca dragostea e inflacarata". Nici latino-lover-ul ei, adica Pepe, nu se lasa mai prejos, calitatea care i-a fost atribuita fiind pe deplin justificata. Pepe declara ca singurul pericol care o pandeste pe fata ajunsa in bratele sale este… de a ramane fara aer.

SENZUAL. Manechinul Daniel Ciobanu sustine ca sarutul este o arta si ca pune multa pasiune cand executa aceasta „operatiune". „Sarutul meu incepe intr-un mod violent si se sfarseste incendiar, dar mult mai tandru decat debutul furtunos. Vreau ca fata sa nu uite aceasta experienta, sa revina si sa fie altfel decat au facut-o ceilalti. In ceea ce priveste partile esentiale, in afara buzelor, evident, imi place sa-i sarut iubitei partea dintre gat si zona abdominala."

„BABY KISS". Fosta doamna Mutu a declarat ca il pupa pe baietelul ei, Mario, „din cap pana in picioare". Genul de pupici aplicati cu repeziciune pe centimetrul patrat, in termeni de specialitate, se numeste „baby kiss". Iar la cei doi se potriveste perfect.

VENTUZA CARCOTASA. Nu ne indoim ca, in viata de zi cu zi, Serban Huidu o saruta in mod „normal" pe sotia sa, Cristina. In schimb, atunci cand se afla la emisiune, pupaturile de pe ecran sunt insotite de sunetul specific al desfundatorului de chiuvete. In plus, „ventuza" Huidu isi tuguie buzele mai ceva decat Andreea Marin. Mai ales ca acum are in plina desfasurare campania de sarutat o masina la Kiss FM.

STAMPILE. Un alt pupacios celebru este Mircea Radu. Doar nu degeaba lucreaza la „Din dragoste". Celebra formula „ti pup" este insotita si de doua stampile aplicate pe-un obraz si pe celalalt, gest fara nici o conotatie erotica, ci mai degraba una de prietenie si respect. Sa va mai spunem ca Doctor Love nu pleaca acasa pana cand nu se pupa cu cei din echipa, mai putin cameramanii si masinistii. Vorba reclamei: „Doar tipele!".

Tipuri de sarut


  • Sarutul frantuzesc: este cel mai sic. Totul decurge atat de natural incat „jocul limbilor" vine de la sine.
  • Aspiratorul: e atunci cand buzele partenerilor se sorb cu putere.
  • Crescendo: e sarutul care „creste". Adica incepe lent si continua din ce in ce mai apasat.
  • Aparatul de taxat: e atunci cand, in timpul sarutului, ii musti usor buzele. Atentie la „gradatie"!
  • Sarutul „vanatoresc": il „respiri" pe celalalt si il adulmeci ca pe-o prada.
  • Sarutul furat: fara ezitari, agresiv si rapid.
  • Sarutul „baut": ii „sorbi" din buze si din priviri.
  • Sarutul „mortal" sau de adio: cel mai erotic sarut din cate au fost vreodata, inainte de a-i spune adio.

    Ii place sa savureze indelung gustul buzelor

    Pasional se declara si Catalin Botezatu in ceea ce priveste sarutatul, dar aplica mai degraba sarutul cu tandrete, adica ii place sa savureze indelung gustul buzelor partenerei. Aceasta poate fi sigura ca alaturi de Bote ar avea parte de un preludiu de senzatie. Si asta deoarece lectia care i-ar fi predata de creatorul de moda ar putea dura minute in sir. Dupa ce ne-a enumerat o multime de tipuri de a saruta, Catalin n-a uitat sa treaca in lista si sarutul corporal. Intrebat de ce parte a trupului si-ar lipi buzele mai intai, Botezatu a raspuns fara nici un dubiu: „Sanii". Acolo unde e cazul, adaugam noi, stiut fiind faptul ca fotomodelele in preajma carora se afiseaza nu exceleaza la acest capitol. Si nu i-ar placea sa sarute silicoane.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden sarutul