x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cuplul norocos al zodiacului în 2017

Cuplul norocos al zodiacului în 2017

06 Ian 2017   •   16:36
 Cuplul norocos al zodiacului în 2017

2017 se anunță a fi un an plin de provocări pe plan sentimental, astfel că nu multe cupluri vor reuși să treacă peste el cu bine. Doar cele puternice, mânate de sentimente sincere și intense, se vor ridica deasupra tuturor și vor trăi o poveste de dragoste cum doar în filmele romantice s-a mai văzut, scrie ziarulring.ro.

Iată din ce zodii este format cuplul care va trăi cea mai frumoasă poveste de dragoste în acest an!

În viață nu ai nevoie doar de noroc în dragoste, ci și de o doză potrivită de compatibilitate. De aceea, nu toate persoanele reușesc să mențină flacăra iubirii în relația lor. Anul 2017 va reprezenta un test pentru multe cupluri, dar numai unul va reuși să îl treacă. Povestea lui de dragoste va stârni admirație și invidie deopotrivă, pentru că va fi de departe cea mai frumoasă.

Cuplul din horoscop care va trăi cea mai frumoasă poveste de iubire în 2017 este format din nativii zodiilor Gemeni și Săgetător. Aceștia se vor completa perfect în tot ceea ce vor face. Dacă formează deja o relație, vor reuși să își rezolve problemele mai vechi și să își pună planurile în aplicare. Nu este exclus să facă un pas important pentru cuplu, unul care să îi apropie și mai mult. Visurile lor vor deveni realitate doar pentru că dragostea lor crește pe zi ce trece. De asemenea, și reprezentanții acestor semne care vor începe o relație în acest an vor trăi experiențe amoroase de care n-au mai avut parte în viața lor.

×
Subiecte în articol: zodiac horoscop zodii dragoste