x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Dincolo de aparenţe". Amalia Năstase, despre căsătoria cu iubitul său: "Vom face nuntă, dar nu aş vrea să fac bal"

"Dincolo de aparenţe". Amalia Năstase, despre căsătoria cu iubitul său: "Vom face nuntă, dar nu aş vrea să fac bal"

de Antena Stars    |    16 Mai 2016   •   17:03
"Dincolo de aparenţe". Amalia Năstase, despre căsătoria cu iubitul său: "Vom face nuntă,  dar nu aş vrea să fac bal"

Amalia Năstase, fosta soţie a tenismenului lui Ilie Năstase, a mărturisit la Antena Stars, în ediţia de duminică, 8 mai, a emisiunii "Dincolo de aparenţe", că plănuieşte să se căsătorească în viitorul apropiat.

Deşi căsătoria i se pare o simplă cerinţă a societăţii, hârtia care confirmă legătura dintre ea şi iubitul său, Răzvan Vasilescu, va fi în curând înfăptuită.

CITEŞTE ŞI:  Amalia Năstase, fosta soţie a lui Ilie Năstase, despre copii: "Dacă vrei să-i dai o palmă, mai bine ţi-o dai ţie"

"Nunta este o altă cerinţă a societăţii. Mi-aş dori foarte mult să avem o legătură tot timpul aşa cum am avut astăzi şi până acum. Nu cred că o hârtie sau mai multe tacâmuri la masă îţi aranjează cu siguranţă asta. Am ajuns şi eu şi Răzvan la concluzia că este despre noi. E foarte frumos să-ţi permiţi să ai o nuntă mare şi frumoasă, dar tot aşa... Cu banii ăia poţi să pleci într-o excursie cu copiii tăi. Vom face nuntă, pentru că ne dorim şi aşa îşi doreşte fiecare. Dar nu aş vrea să fac bal", a mărturisit Amalia Năstase la "Dincolo de aparenţe", emisiunea realizată de Florentina Fântânaru la Antena Stars.

VEZI VIDEO, PE ANTENASTARS.RO

×