x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden După procesul Johnny Deep vs Amber Heard, urmează procesul Brad Pitt vs Angelina Jolie

După procesul Johnny Deep vs Amber Heard, urmează procesul Brad Pitt vs Angelina Jolie

09 Iun 2022   •   09:00
După procesul Johnny Deep vs Amber Heard, urmează procesul Brad Pitt vs Angelina Jolie

Brad Pitt a dat-o în judecată pe fosta lui soţie din februarie 2022, pentru că şi-a vândut pachetul de acţiuni din podgoria franceză pe care au cumpărat-o împreună în 2008.

Pitt a spus că decizia fostei soții de a-şi vinde cota unui oligarh rus l-a forţat să se asocieze cu „un străin cu asociaţii şi intenţii veninoase”.

Angelina Jolie nu a comentat încă public.

Cuplul a achiziţionat o afacere de la Chateau Miraval SA, o companie franceză care cuprinde o moşie şi o podgorie în sudul Franţei, în 2008.

Pitt spune că el şi fosta lui soţie au fost de acord să nu-şi vândă afacerea fără permisiune reciprocă.

Dar Jolie şi-a vândut cota unui producător de băuturi spirtoase din Luxemburg controlat de oligarhul rus Yuri Shefler, fără ştirea fostului ei soţ. .

Avocaţii lui Pitt au spus că sub conducerea sa, afacerea a crescut într-o „poveste de succes internaţional de milioane de dolari”, deşi Jolie „nu a contribuit cu nimic”.

„Prin presupusa vânzare, Jolie a căutat să-l rănească pe Brad Pitt”, potrivit documentelor care au fost depuse săptămâna trecută.

„Jolie ştia şi intenţiona că Shefler şi afiliaţii săi vor încerca să controleze afacerea pe care Pitt a construit-o şi să-i submineze investiţia sa în Miraval”.

„Toate acestea sunt rezultatul direct al conduitei ilegale şi delictuale a lui Jolie.Încălcând acordul părţilor, Jolie a căutat să-l forţeze pe Pitt să se asocieze cu un străin şi, mai rău, cu un străin cu asocieri şi intenţii veninoase”.

Proprietatea Miraval este situată în satul Correns din sud-estul Franţei şi a fost cumpărată de cuplu pentru aproximativ 25 de milioane de euro.

Pitt a contribuit cu 60% la preţul de cumpărare, iar Jolie a plătit restul de 40%, scrie BBC.

Brad Pitt și Angelina Jolie au divorţat în 2016.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: brad pitt