x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Elena, boboc la o scoala particulara

Elena, boboc la o scoala particulara

de Catalina Iancu    |    14 Sep 2005   •   00:00
Elena, boboc la o scoala particulara

In familia Boncea s-a petrecut de curand cel mai asteptat moment al acestui an. Micuta Elena, in varsta de 7 ani, este eleva in clasa I! Si e asa de mandra de uniforma pe care-o poarta, ca nu mai vrea s-o dea jos nici acasa. Ba chiar si la cumparaturi merge imbracata in sarafan.

CURSURI. Pentru Elena, clopotelul a sunat inca de la 1 septembrie. Loredana si Andrei au inscris-o la o scoala particulara, unde este colega de clasa cu baiatul lui Ilie Dumitrescu si cu cel al lui Cristi Borcea. La aceeasi scoala mai invata copiii lui Gica Popescu si cei ai lui Gica Hagi. "Ce mai, e un adevarat club de fotbalisti", ne-a marturisit Loredana, "dar n-am inscris-o la fotbal, fiindca deja e prea mult", a glumit mamica-vedeta. Copiii invata engleza, fac mult sport, au club de criket, invata sa gateasca. Au mai multe uniforme, pentru vreme mai rece, pentru anotimpul calduros, pantaloni, fusta, sarafan, la alegere. In ghiozdan, Elena nu duce mai mult de un caiet si un carnetel prin care tin legatura profesorii si parintii. "Nu e ca pe vremea noastra, sa-i puna sa faca zeci de bastonase si carlige.

Se pune accentul pe materii care chiar le sunt folositoare. Au un program foarte bine definit, e mult mai relaxant, nu e restrictiv sau apasator, ci, dimpotriva, unul care ii atrage pe cei mici. Nu ma intereseaza sa fie o scoala cunoscuta in cartier. Cursurile sunt recunoscute in Anglia, Italia sau Spania. Asta mi se pare cel mai important", ne-a declarat Loredana.

×
Subiecte în articol: antimonden