x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Esti o taranca grasa"

"Esti o taranca grasa"

20 Apr 2004   •   00:00
"Esti o taranca grasa"

Nu mai este nici un dubiu: Mutu a facut-o de oaie. Fotbalistul si-a dat cu stangu-n dreptul dupa ce a ratat-o pe Rocsana Marcu. Fiindca n-a reusit sa o bifeze pe lista, a inceput sa o "gratuleze" in fel si chip.

Mutu "faulteaza" grosolan atunci cand este "prins in ofsaid ". Crezand ca acum, cand a ajuns vedeta a nationalei, toate romancele blonde ii vor cadea la picioare, a incercat sa "inscrie" si cu Rocsana Marcu. Insa prezentatoarea de la Prima TV l-a pasat elegant, dandu-i de inteles sa-si incerce driblingurile in alta parte.

Mutu driblat

Ofuscat de defensiva acerba a fetei, fotbalistul a intrat dur, trimitandu-i pe telefon mesaje scrise din care reiesea clar ca Adrian, obisnuit cu victoriile lejere, nu stie sa mai si piarda. Primul obiectiv atacat a fost "linia de fund" a blondei, considerata mult prea solida pentru gusturile sale, desi initial o gasea apetisanta. Povestea cu Mutu a debutat in ziua cand "playboy-ul" a venit in Romania pentru reclama la Pepsi. "Maine sunt in tara, e OK pentru tine?" Asa a inceput sirul SMS-urilor. Dar pe Rocsana n-a impresionat-o. Ajuns in tara, Adrian a sunat-o si a vrut s-o vada chiar in acea seara. Insa si-a dat arama pe fata cand s-a lovit de refuzul ei. In interviul publicat de Gazeta Sporturilor, fostul septar de la Dinamo si-a dat drumul la gura. Dupa ce, initial, a spus ca n-o cunoaste pe Rocsana Marcu ("Cine e fata? N-o cunosc"), brusc si-a revenit din amnezie: "E cumva fata aia mai corpolenta care prezinta vremea la un ziar din Romania? Mi se pare cel putin straniu. Eu pe prietenele mele le-am prezentat publicului de fiecare data. N-am avut nimic de ascuns. Erau subtirele si aratau intr-un fel. Adica bine. Atunci cand domnisoara, daca e dansa, va mai da cateva kilograme bune jos, o voi suna intr-adevar. O voi apela ca sa o felicit ca tine la silueta ei". Dupa care, pe data de 13 aprilie, la ora 20:30, i-a trimis urmatorul mesaj: "Esti o taranca grasa". Ii sugeram lui Adrian Mutu ca, daca l-a terminat de citit pe Eminescu, sa puna mana si pe "Codul bunelor maniere", caci asa ceva nu se face. Aceasta iesire merita sanctionata cu un cartonas rosu.

Rocsana n-a cedat

Probabil Rocsana va intra in istorie drept blonda care i-a tinut piept lui Mutu. "Eu l-am respectat si sustin, ca si pana acum, ca este un fotbalist cu care romanii se pot mandri", a spus Rocsana. Ea a recunoscut ca Mutu a sunat-o s-o invite in oras, dar avea treaba, asa ca i-a spus s-o caute mai tarziu. Dupa al doilea refuz al Rocsanei, Mutu i-a scris, din nou, un SMS: "Ai gresit persoana, smecherito". Meritul lui Mutu este ca a scris corect ultimul cuvant, si nu cu liniuta intre ultimele doua litere, asa cum gresit a aparut pe prima pagina a unui ziar. Singura ei replica a fost: "Frumos limbaj de Anglia!". Probabil ca asta l-a infuriat teribil pe sportiv, care a lasat la o parte bunele maniere (de fatada) si a trecut la vorbele de cartier, desi prezentatoarea i-a vorbit in termeni cat se poate de civilizat i. "Nu ma asteptam sa reactioneze asa. Eu i-am vorbit politicos. Cand m-a sunat, la 22:30, mi s-a parut o ora nepotrivita. I-am si zis ca sunt in pijama. Seara, cel mai tarziu la noua jumatate pun capul pe perna, fiindca trebuie sa ma trezesc la 6, ca pana la 7 sa ajung la emisiune. I-am spus ca a doua zi ne putem intalni, fiindca oricum ies cu prietenele mele sa bem o cafea." Comic este faptul ca Rocsana a crezut initial ca-i scrie Adrian Copilu Minune.

CATALINA IANCU


Cine este Rocsana Marcu

Miss Boboc in clasa a 9-a, la Liceul Economic, unde a invatat. Acesta a fost primul pas catre cariera de fotomodel, inceputa la Agentia Sequoia. De atunci s-a vopsit blonda. A facut reclame, una chiar cu fratele sau, pe care, coincidenta, il cheama Adrian. Tatal ei a fost profesor universitar, iar mama economista. Au remarcat-o cei de la TVR, care i-au propus sa se alature echipei de la Videomagazin. A urmat Antena 1, apoi Prima TV. La 23 de ani, Rocsana are 1,70 m, 53 de kilograme si un bust de invidiat. A facut patru ani de judo si are centura verde. Contrar asteptarilor, Rocsana este o fata cuminte si cu mult bunsimt. "Am avut o relatie care s-a incheiat dupa sapte ani. Cand va fi sa se intample, atunci imi voi gasi si eu perechea, fie si in mijlocul desertului, cum spunea Paolo Coelho. Barbatul ideal trebuie sa aiba bun-simt! Sa arate bine, adica sa n-aiba burta revarsata peste curea. Sa fie un om ingrijit, de la care sa am ce invata. Sa avem ce discuta". Referitor la o eventuala relatie cu un proaspat divortat, n-a exclus posibilitatea: "Sunt o persoana optimista, care nu judeca oamenii dupa aparente".

×
Subiecte în articol: antimonden mutu rocsana