x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Farewell, Bucharest Fashion Week! - Sescu este topmodel Romania

Farewell, Bucharest Fashion Week! - Sescu este topmodel Romania

de Catalina Iancu    |    01 Dec 2006   •   00:00

Saptamana modei, care a durat trei zile, s-a incheiat miercuri seara la World Trade Center. Mama Zina a prezentat prima colectie de dupa revenirea in lume si a facut-o mireasa pe Manuela Fedorca.

MAMA MODEI. Zina Dumitrescu si-a ales o mireasa din "Zodia Fluturelui": Manuela Fedorca

Saptamana modei, care a durat trei zile, s-a incheiat miercuri seara la World Trade Center. Mama Zina a prezentat prima colectie de dupa revenirea in lume si a facut-o mireasa pe Manuela Fedorca.

Bucharest Fashion Week a tras linie si a adunat: peste 30 de designeri, peste 100 de manechine, peste 50 de colectii. Cel mai important eveniment de moda al anului i-a adus in scena, in ultima seara, pe Catalin Botezatu, cu o colectie haute-couture, Movida Style - rochii de seara cu cristale Swarowski, Double You - tinute business (baieti), Venus cu rochii de seara, Laura Olteanu si Mihai Albu, cu tinute de seara. De data aceasta, mireasa lui Botezatu a fost de culoare. Rochiile sexy, realizate din materiale pretioase accesorizate manual cu paiete si pietre au luat ochii asistentei. La coloana sonora a prezentarii s-a lucrat cinci ore in studio, mixandu-se sase melodii, iar in culise, machiajul si coafura modelelor realizate de echipele Laurent Tourette (hair stylist) si Mirela Vescan (make-up artist) au durat opt ore! De altfel, activitatea designerului in anul 2006 a fost recompensata cu cel mai important premiu al galei FTV Romanian Awards - "Cel mai bun creator de moda". Zina Dumitrescu merita sa fie premiata pentru curajul pe care l-a avut de a reveni in lume. Atat in lumea buna, cat si in lumea modei. Mama Zina, presedinta juriului pentru Top Model, si-a revenit complet. Se pare ca a luat viata de la capat, fiindca era in mare verva. Manuela Fedorca a fost Mireasa Zinei, iar Claudia Neghina a prezentat pentru Laura Olteanu si Mihai Albu.

CORONITA. Anda Sescu din Timisoara, noul Top Model Romania

PREMIANTI. Oscarurile mioritice s-au impartit si de aceasta data intre... cei mai buni. Premiile pentru moda si modeling sunt "Cel mai bun make-up artist" - Narcisa Simandan, "Cel mai bun hair stylist" - Laurent Tourette, "Cel mai bun fotograf de moda" - Marius Baragan, "Cel mai bun stilist" - Maurice Munteanu (Elle), "Cea mai buna coperta de revista" - The One, "Cea mai buna emisiune de stil" - High Life cu Monica Stan (B1 TV), "Cea mai rapida ascensiune tv" - Ilinca Vandici (Essentze - B1 TV), "Cel mai bun creator de pret-Ã -porter" - Romanita Iovan, "Cel mai bun creator de avangarda" - Laura Olteanu, "Cel mai bun creator de accesorii" - Mihai Albu, "Cel mai bun manechin feminin" - Claudia Neghina, "Cel mai bun manechin masculin" - Adrian Ivan si "Designerul anului 2006" - Catalin Botezatu. "Premiul special pentru coafura" - Constantin Ilie (salon Blondy), "Premiul special pentru machiaj" - Zenovia Mateescu.

MODELE. Top Model Romania a ajuns la cea de-a 11-a editie. Bucurie si fericire pe scena, lacrimi in culise. Castigatoarele la Top Model Romania 2006: Top Model - Anda Sescu din Timisoara. Locul I: Lena Ivascu, din Resita, Locul 2: Ramona Silaghi, din Satu-Mare si Locul 3 - Irina Milian, din Botosani. Ce-au avut de castigat? 30.000 de euro. Impartiti intre ele. Campioana absoluta beneficiaza, de un contract cu Agentia Women Models (partener al festivalului), iar urmatoarele doua vor fi imaginea unui produs romanesc timp de un an si vor avea expuse in Bucuresti cate 60 de panouri publicitare. Premiul Special, castigat de Daniela Aciu, consta intr-un curs de pregatire la agentia Woman din Milano.

×
Subiecte în articol: antimonden top model