x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fertilizare - Gravida datorita caruselului

Fertilizare - Gravida datorita caruselului

de Miruna Mihalcea    |    12 Sep 2005   •   00:00
Fertilizare - Gravida datorita caruselului

O nemtoaica a ramas insarcinata dupa ce s-a dat intr-un carusel de mare viteza. Medicii afirma ca gravitatia ar fi facut minuni.

Nudul, arta moderna

Un grup de nudisti pozeaza in cadrul evenimentului de arta moderna "Biennale de Lyon", organizat la data de 11 septembrie 2005, in orasul francez. Cele 1.500 de persoane sunt, aici, modelele fotografului american Spencer Tunick, al carui proiect dateaza din 1992 si se desfasoara in toata lumea.

Eurorecord: 118 ani

Jozef Piotrkowski este cel mai batran polonez si totodata cel mai varstnic european. Desi are o afectiune a picioarelor care l-a tintuit la pat, medicii sustin ca Jozef are o conditie fizica buna. Barbatul, nascut in 1887, crede ca a descoperit secretul longevitatii: fara alcool.

Dusmanie - Bataie cu chiftele la restaurant

Ghinionul a facut ca doua familii care se dusmaneau de multa vreme sa serveasca masa, accidental, in acelasi restaurant din Colorado. Martorii sustin ca atmosfera a fost linistita pana cand membrii uneia dintre familii s-au indreptat spre iesire si au aruncat peste umar remarci usturatoare la adresa "dusmanilor" cu care se intersectasera. Moment in care toate cele sase persoane, trei de-o parte a baricadei, trei de cealalta, au inceput s-arunce unele in altele cu tot ce-aveau la-ndemana: scaune, pahare, sticle, salata si chiftele. Ingroziti, chelnerii au apelat la un politist in afara orelor de serviciu, care tocmai parasea restaurantul. Ca sa calmeze spiritele, acesta a fost nevoit sa traga cateva focuri in aer cu un pistol cu gloante oarbe. Cei sase batausi au fost arestati sub acuzatia de tulburare a linistii publice, atac si distrugere a bunurilor private.

Gravitatie - A ramas gravida in montagne russe

O nemtoaica a ramas gravida, se pare, datorita fortei gravitationale. Cel putin asa sustine ginecologul care o trateaza. Dupa repetate incercari de a avea un copil, Nayade Elbing si sotul ei au ajuns la trista concluzie ca sunt un cuplu infertil. Pana cand, dupa o partida de amor, cei doi au mers intr-un parc de distractii din Hassloch, Germania. Nayade s-a dat intr-unul dintre cele mai rapide carusele din lume. La scurta vreme dupa cursa de mare viteza, ginecologul a anuntat-o pe femeie ca e gravida, iar explicatia stiintifica a evenimentului ar fi actiunea fortei gravitationale, in contextul in care Nayade facuse dragoste inainte de plimbarea cu caruselul. Leandro Elias, baietelul cuplului, a primit din partea parcului de distractii un abonament pe viata pentru plimbari cu caruselul care... i-a dat viata.

Pepene verde - Concurs de scuipat seminte

In fiecare an, la 10 septembrie, in Pardeeville, Wisconsin, americanii participa la concursul de-nfulecat pepene verde "pronto" si de scuipat semintele rezultate cat mai departe. Competitia pentru care parinti si copii laolalta se pregatesc asiduu se desfasoara pe un teren de tenis special amenajat. Participantii au la dispozitie trei runde ca sa arate juriului maiestria intr-ale papatului si scuipatului dupa cronometru, iar publicul e invitat sa urmareasca totul cu binoclul, ca sa se asigure de corectitudinea rezultatelor. Pe langa competitia propriu-zisa, evenimentul gazduieste targuri cu vanzare, expozitii de pepene verde sculptat si prezentarea unor preparate culinare cu pepene verde.

Replici - Cele Sapte Minuni, in Dubai

"Falcon City of Wonders" este ultimul din seria proiectelor arhitectonice de amploare ale Emiratului Dubai. Orasul va gazdui replicile celor Sapte Minuni ale Lumii la un cost estimat la 1,5 miliarde de dolari. Pe langa minunile "traditionale" precum Piramida de la Giseh, Egipt, sau Gradinile suspendate ale Semiramidei din Babilon, vor exista si replici "moderne": Turnul Eiffel, Taj Mahal, Turnul din Pisa sau Marele Zid Chinezesc. Toate aceste constructii vor servi si un scop practic, avand in vedere ca in interiorul lor vor fi amenajate birouri, hoteluri si mall-uri.
×
Subiecte în articol: antimonden