x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica Savetei Bogdan, pe masa de operație după o pedichiură nereușită. „A ajuns să meargă șchiopătând”

Fiica Savetei Bogdan, pe masa de operație după o pedichiură nereușită. „A ajuns să meargă șchiopătând”

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2024   •   18:13
Fiica Savetei Bogdan, pe masa de operație după o pedichiură nereușită. „A ajuns să meargă șchiopătând”
Sursa foto: Saveta Bogdan

Cătălina, fiica îndrăgitei interprete de muzică populară Saveta Bogdan, a ajuns pe masa de operație după o pedichiură banală, care i-a provocat o infecție gravă la un deget. După prima intervenție, totul părea să fie în regulă, însă infecția a revenit, iar Cătălina a fost nevoită să se întoarcă la medic.

Piciorul i s-a umflat din nou, ceea ce a dus la o a doua intervenție chirurgicală. Acum, Cătălina, care locuiește de mai bine de 15 ani în America, are dificultăți în a merge, potrivit România TV.

Saveta Bogdan a împărtășit un sfat important pentru femeile care își fac pedichiura: „Recomand tuturor să își aducă propria trusă, pe care să o dezinfecteze înainte de utilizare. E mai sigur așa. Fiica mea a ajuns să meargă șchiopătând din cauza unei infecții banale.”

Artista a revenit recent dintr-o vizită prelungită în America și a vorbit despre experiența sa, spunând că, deși apreciază respectul și manierele oamenilor de acolo, nu ar putea să se mute definitiv peste ocean, preferând să rămână în România.

×
Subiecte în articol: Saveta Bogdan pedichiura operaţie