x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Florin Piersic, transferat la Terapie Intensivă

Florin Piersic, transferat la Terapie Intensivă

de Redacția Jurnalul    |    01 Mai 2024   •   15:30
Florin Piersic, transferat la Terapie Intensivă

Florin Piersic a fost transferat la Secția de Terapie Intensivă a Institutului Inimii din Cluj Napoca.

Actorul a fost operat la genunchi însă are montat de mulți ani un stimulator cardiac. 

Medicii nu vor să facă publice prea multe detalii cu privire la starea de sănătate a acestuia. Însă ceea ce se știe cu certitudine până acum, este faptul că Florin Piersic a fost internat în cursul zilei de vineri pentru o infecție la genunchi, iar medicii au descoperit că infecția s-a extins până la stimulatorul cardiac.

În funcție de starea lui de sănătate, se poate pune problema transferului la o altă clinică medicală, sau chiar în străinătate, însă, în acest moment, nu se ia în calcul o astfel de decizie. 

Familia artistului a cerut reprezentanților medicali discreție în ceea ce privește starea de sănătatea acestuia. 

”Este într-o stare stabilă în momentul de față. Se află internat pe secția de Cardiologie din Institutul nostru, sub tratament medicamentos. Dar vreau să subliniez că familia mi-a cerut în mod expres să nu furnizez informații pentru că dorește intimitate și discreție vizavi de starea dumnealui”, a declarat un reprezentant al spitalului.   

Florin Piersic a împlinit 88 de ani pe 27 ianuarie 2024. De ziua lui, legenda filmului românesc a avut o mare dorinţă. "Îmi doresc ca oamenii din jurul meu să fie buni, să fie aşa cum doresc eu să fie şi aşa cum îmi doresc mie să fiu până în ultima zi a vieţii mele. Dacă nu mă opreşte cineva pe stradă, sunt bolnav.

Eu abia aştept să fiu oprit, să îmi spună lumea ceva, să îmi spună unde e şalul alb, dar batista roşie", a spus atunci Florin Piersic la Observator.

×