x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Șoc pentru Gerard Piqué și noua sa iubită. Au fost dați afară dintr-un restaurant

Șoc pentru Gerard Piqué și noua sa iubită. Au fost dați afară dintr-un restaurant

de Redacția Jurnalul    |    23 Feb 2023   •   23:00
Șoc pentru Gerard Piqué și noua sa iubită. Au fost dați afară dintr-un restaurant
Sursa foto: Hepta

Fosta vedetă a FC Barcelona, Gerard Piqué, și noua sa prietenă, de 23 de ani, Clara Chia Marti, au avut parte de un incident într-un restaurant, pe cât de neplăcut, pe atât de neobișnuit.

Cei doi au fost dați afară de proprietarul localului, care este un admirator al cântăreței columbinene Shakira, pe  care fotbalistul a părăsit-o anul trecut. Mai mult, acesta i-a escortat personal afară, după cum povestesc martorii. 

Înregistrarea video nu arată momentul exact în care cuplul a fost scos din local dar se poate observa momentul în care Clara este furioasă, în timp ce se îndreaptă spre mașina lui Gerard Piqué. El și-a făcut publică relația pe Instagram, în data de 25 ianuarie, și i-a făcut declarații de dragoste publice iubitei sale.

”Proprietarul restaurantului este mai fidel Shakirei decât Piqué însuși”, au scris utilizatorii Tik Tok. Alții l-au aplaudat pe proprietarul localului. 

Videoclipul a fost postat pe Tik Tok pe 20 februarie și a depășit rapid 3 milioane de vizualizări și a stârnit mii de reacții. 

 

@enjoymagazine Corren a Clara Chía de un restaurante #PiquéyClaraChía #enjoymagazine #fyp #parati #gerardpique ♬ RUNAWAY - KAYDEN

×
Subiecte în articol: gerard pigue clara chia marti shakira