x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ghinion - Blestemul "Eurovision"

Ghinion - Blestemul "Eurovision"

de Catalina Iancu    |    16 Mai 2006   •   00:00

Mai toti cei care au legatura cu "Eurovision 2006" sunt urmariti de ghinion. Toate necazurile au inceput intr-o zi de 13.

Mai toti cei care au legatura cu "Eurovision 2006" sunt urmariti de ghinion. Toate necazurile au inceput intr-o zi de 13.
Adica sambata trecuta, cand mama lui Dan Manoliu a incetat din viata in urma unei congestii cerebrale. Cu o seara inainte, si lui Dan Manoliu i s-a facut rau si a fost internat la Spitalul de Urgenta. Seful delegatiei romane la Atena s-a ales cu o infectie la mana dupa ce l-a ciupit o insecta.

OPERATIE. Necazul s-a intamplat recent, cand l-a insotit pe Mihai Traistariu (foto) in Cipru pentru promovarea melodiei "Tornero". N-a dat importanta incidentului, asa se face ca medicii l-au operat pe loc si i-au despicat toata palma, de la falange pana la incheietura. Desi a vrut sa se externeze "pe semnatura", adica pe proprie raspundere, medicii nu i-au dat voie sa plece nici macar din spital, daramite in Grecia. Asa se face ca in ziua plecarii la Atena s-a prezentat la televiziune si a redistribuit sarcinile catre Elena Stirbescu, Cristian Nilea si Sergiu Ardelean, toti specialisti din Televiziune. Si Mihai Traistariu este disperat, fiindca si mama lui a avut probleme de sanatate. Blestemul "Eurovision" a lovit inca de anul trecut, cand tatal Luminitei Anghel s-a stins din viata cu cateva zile inainte de concurs. Ca si cum toate acestea nu erau de-ajuns, Romania a primit in Grecia cabina cu numarul 13. "I-am rugat sa schimbe numarul in 1+3, poate asa scapam de necazuri", ne-a declarat Dan Manoliu.

×
Subiecte în articol: antimonden