x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Giulia a primit un cadou de la Janet Jackson

Giulia a primit un cadou de la Janet Jackson

09 Noi 2004   •   00:00

Dupa ce a stat pe bara mai bine de jumatate de an, dupa "divortul" de Candy, Giulia a decis sa atace in forta piata muzicala autohtona. Cu un album solo, care-i poarta numele, si, deocamdata, un videoclip in care tanara isi exploateaza sex-appeal-ul celor 20 de ani impliniti duminica.

DANA CIOBANU

RABDARE. Giulia a personalizat 500 de casete cu semnatura sa
SURPRIZE. Evenimentul de lansare a albumului "Giulia", pus in scena la magazinul Diverta din Plaza Mall, a adunat vreo 200 de admiratori, cea mai mare parte dintre ei fosti fani Candy. Pentru ca a vrut sa-si transforme primul material muzical solo in ceva cu totul special, cantareata a lipit pe primele 500 de casete, distribuite la lansare, etichete pe care scrisese, de mana, "Cu dragoste, Giulia". Nici casa de discuri care o reprezinta nu a privat-o pe tanara de surprize, cu atat mai mult cu cat ziua debutului solo a coincis cu ziua sa de nastere. Organizatorii evenimentului au alergat vreo saptamana dupa colaboratorii din show-biz ai Giuliei si le-au luat scurte interviuri, pe care le-au lipit intr-un filmulet difuzat la lansare. Adrian Ordean, Bobby Stoica (Voltaj), Dax sunt doar cativa dintre cei care au tinut sa-i ureze "La multi ani" prin intermediul ecranului.

A doua mare surpriza a venit din... America! Prin intermediul casei EMI, prezenta si in Romania, Giulia a fost cadorisita cu un album al unuia dintre idolii sai, Janet Jackson. Pana aici, nimic neobisnuit. Doar ca uimirea ei a atins cota maxima cand a citit mesajul de pe coperta CD-ului: "Happy Birthday!" (La multi ani), semnat de insasi Janet Jackson.

O aniversare n-ar mai fi aniversare daca n-ar avea un tort. Iar Giulia a adus pentru invitatii si fanii sai unul cu bezea si crema de ciocolata, ornat cu fotografia ei. Momentul a fost marcat de "La multi ani-ul" cantat in cor de fanii sai, veniti sa o vada si sa o auda in postura de "solo". Evenimentul s-a incheiat cu o sesiune de autografe care a durat aproape o ora.

IEPURAS. Tot duminica seara, de pe la ora 22:00, prietenii si colegii s-au adunat in Clubul Fever, pentru a face memorabila noaptea in care Giulia a "schimbat prefixul". Inghesuiala mare, mai ales ca, in acelasi club, mai avea loc o petrecere la care lua parte Willmark si dansatorii lui de salsa. Cum nici fosta membra a trupei Candy nu poate sta pe loc cand aude muzica, nota dominanta a serii a fost dansul.

Giulia s-a tot invartit printre cei aproape 200 de invitati ai sai, imbracata foarte provocator, in stilul iepurasului Playboy, cu o bluzita semitransparenta, dotata cu petice de blanita. A si dansat "profi" in cateva reprize, alaturi de dansatorii sai, si i-a imbiat pe petrecareti sa guste dintr-un tort apetisant. Catrinel Sandu, Cici (Sistem), Bobita (Voltaj), C.R.B.L., Criss sunt doar cativa dintre colegii care i-au fost alaturi la aniversare.
×
Subiecte în articol: antimonden giulia