x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Habemus papam - Pui prajit moca

Habemus papam - Pui prajit moca

de Miruna Mihalcea    |    28 Oct 2005   •   00:00
Habemus papam  - Pui prajit moca

Pe strazile din Roma, oficialitatile impart gratuit pui prajit pentru ca cetatenii sa afle ca alimentatia cu pui nu reprezinta un pericol. Insusi ministrul Sanatatii a gustat, in public, din "imparteala".

Pensionarii, actori de ocazie

Pensionari cu varste cuprinse intre 58 si 77 de ani, fosti graficieni, artisti sau secretari, pun in scena spectacolul "Kontakthof", regizat de coregrafa germana Pina Bausch. Spectacolul, care se joaca acum la Clermont-Ferrand, Franta, e pus in scena, in Europa, de cinci ani.

Superman spitalizat

Un austriac care se credea Superman a fost spitalizat dupa ce a sarit de la etajul al patrulea al unui bloc. Politia a precizat ca, inainte sa-si ia "zborul", tanarul de 23 de ani a strigat din toti rarunchii: "Sunt Superman! Nimic nu mi se poate intampla!".

Ipoteza - Vizitele extraterestre, simple inchipuiri

Un studiu realizat de profesorul Chris French de la Colegiul "Goldsmiths" din Londra infirma ipotezele rapirilor extraterestre. Profesorul a lucrat pe un esantion de 19 persoane care pretindeau ca ar fi avut astfel de experiente, dar studiindu-le trecutul el a descoperit ca fiecare vedea des fantome, credea ca detine forte vindecatoare sau ca poate prezice viitorul. Cercetatorul a avansat explicatia conform careia multe din relatarile "martorilor" se datoreaza disfunctiilor psihicului sau se intampla din cauza a ceea ce se cheama paralizie in somn, o stare in care, desi treaz si constient, nu te poti misca. Acelasi profesor sustine ca, cel putin o data in viata, 40% dintre noi trecem prin starea de paralizie in somn.

Accident - Norocul vacii, ghinionul pasagerului

Rudolf Stadler a fost rugat de un prieten care avea o ferma in Queensland, Australia, sa-i impuste vaca buclucasa. Stadler a consimtit sa-si ajute prietenul. Dupa un foc care a ratat cu gratie bovina, al doilea a strapuns peretele padocului si-a luat-o "glont" pe sosea, unde a patruns prin portiera unui vehicul in miscare, pentru ca, intr-un final glorios, sa se opreasca in piciorul unui pasager din masina. Desi rana nu a fost grava si nici intentia de a rani nu a existat din partea lui Stadler, acesta a primit o amenda de 1.000 de dolari, iar permisul de portarma i-a fost suspendat pentru cinci ani.

Cu staif - 342 de sutiene furate de un singur om

Un american risca multi ani de inchisoare dupa ce Politia a descoperit ca a furat 342 de sutiene dintr-un magazin Victoria’s Secret, relateaza site-ul Greenwichtime, consultat de Rompres. Ricardo Salazar, de 25 de ani, e acuzat de sustragerea mai multor pantofi si articole de lenjerie intima, in valoare de peste 20.000 de dolari, dintre care numai sutienele costau 14.135 de dolari. Obiectele furate au fost descoperite intr-un camion, parcat de hot in apropierea magazinului.

Surpriza - A aflat ca e gravida cand a nascut

O baschetbalista braziliana de 23 de ani a aflat ca e gravida cu doar trei zile inainte de a naste. Silvia Cristina Gustavo Rocha s-a antrenat normal si a castigat turnee cu echipa in primele sapte luni de sarcina. Din cauza unor dureri abdominale, jucatoarea a consultat un medic. Acesta a banuit un chist ovarian, dar pentru ca durerile deveneau tot mai puternice, jucatoarea a mers la al doilea consult. In sfarsit, a primit si vestea cea mare: era insarcinata in luna a saptea. Trei zile mai tarziu, Silvia dadea nastere, prematur, primului ei copil, Luis Ferdinand.

Habemus papam - Pui prajit moca, pe strazile Romei

Oficialitatile din Roma au cadorisit cetatenii si turistii capitalei italiene cu... pui prajit! Demersul reprezinta tentativa autoritatilor de a-i convinge pe cetateni ca alimentatia cu pui prajit sau fiert nu reprezinta catusi de putin un risc, cu atat mai mult cu cat pe teritoriul Italiei nu s-a inregistrat, pana acum, nici un caz de gripa aviara. Reprezentantii companiilor crescatoare de pui declara ca, fata de septembrie anul trecut, cererea de pui a scazut cu 30%. Ministrul italian al Sanatatii a sustinut demersul servind el insusi din puiul prajit impartit in Piazza Navona.
×
Subiecte în articol: antimonden