x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Începând din 21 noiembrie, vedetele răspund prompt invitației lui Nea Mărin: „Poftiți la muncă!”

Începând din 21 noiembrie, vedetele răspund prompt invitației lui Nea Mărin: „Poftiți la muncă!”

14 Noi 2016   •   22:29
Începând din 21 noiembrie, vedetele răspund prompt invitației lui Nea Mărin: „Poftiți la muncă!”

Un nou sezon, noi aventuri, multe motive de amuzament, dar și de dispută. Noile ediții ale emisiunii ”Poftiți la muncă” care va începe luni, 21 noiembrie, de la ora 20:30 la Antena 1 îi vor aduce în prim plan pe Nea Mărin și pe Liviu Vârciu într-o ipostază diferită.

În fiecare luni și marți telespectatorii îi vor urmări pe cei doi cum își vor împărți munca, statutul, echipele formate din vedete și sarcinile acestora. De această dată Liviu devine mâna dreaptă a lui Nea Mărin și are responsabilități. Acesta este și cuvântul cheie pe care temutul amfitrion îl folosește constant în relația cu ”fiul pe care nu l-a avut niciodată”, dar pe care speră să îl învețe mai multă disciplină. Și cum speranța moare ultima, nea Mărin nu se dă bătut cu una cu două și stă tot timpul cu gura sau cu ce-i cade în mână, pe Liviu. Totul pentru o cauză nobilă, desigur, mai ales că munca lor, buna organizare și treburile duse la bun sfârșit vor ajuta mai mulți oameni nevoiași.În noul format al emisiunii ”Poftiți la muncă” Vârciu va primi sarcini diverse, de la probe pe care trebuie să le execute, până la coordonarea vedetelor din show. Nici coana Mița, mucalita prietenă a lui nea Mărin, nu va sta departe de misiunea gazdei show-ului și va avea intervenții dintre cele mai spumoase.        

Așa se face că în fiecare ediție, difuzată o partea luni și o parte marți, patru vedete se întâlnesc cu nea Mărin pentru a primi sarcini ferme și precise despre locul în care ajung la muncă și oamenii pe care îi vor ajuta prin efortul lor.

În acest sezon activitățile pe care le au de dus la bun sfârșit vedetele au legătură cu agricultura sau turismul românesc: fie că e vorba de o fermă, o pensiune, o cârciumă sau un circ ambulant, vedetele ajung să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante, care țin de specificul afacerii unde vin la muncă, al  zonei respective sau de perioada din an. Cert e că orice le va cere nea Mărin să facă, de la curățenie, la gătit, cumpărături sau muncile agricole, vedetele nu au voie să se plângă pentru că de munca lor depinde ajutorul pe care îl vor primi cei aflați la nevoie. 

×
Subiecte în articol: nea marin poftiti la munca vedete