x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Inconstienta - Crocodil pe post de perna

Inconstienta - Crocodil pe post de perna

de Adriana V. Paduraru    |    11 Noi 2005   •   00:00
Inconstienta - Crocodil pe post de perna

Crocodilul Ai Khang are o tripla intrebuintare. Stapanul sau, thailandezul Prayoon Thongjorn, il foloseste pe post de animal de casa, caine de paza si… perna.

"Secretele Victoriei" au fost dezvaluite

La New York a avut loc o prezentare a noilor modele de lenjerie intima semnate "Victoria’s Secret". Printre protagoniste, supermodelul Heidi Klum, care, in aceasta imagine, ii trimite bezele sotului sau, cantaretul Seal. Show-ul va fi difuzat la 6 decembrie, de CBS.

38 de filme nonstop

Patru norvegieni au intrat intr-o sala de cinematograf si au iesit dupa 38 de filme, 70 de ore si 33 de minute, stabilind un nou record mondial pentru cele mai multe filme vizionate la rand. Cei patru, trei barbati si o femeie, au doborat recordul precedent, de 70 de ore si noua minute petrecute in sala de proiectie.

Suvenir - Banderas a pastrat sabia lui Zorro

Superstarul Antonio Banderas a pastrat sabia originala pe care a folosit-o in filmul "Masca lui Zorro", pentru a-i pune pe fuga pe eventualii intrusi care intra pe proprietatea sa sau pe baietii care vor da tarcoale fetei sale peste cativa ani, cand aceasta va ajunge la varsta adolescentei. Tatal protector sustine ca este gata sa aplice semnatura celebrului spadasin pe oricine va indrazni sa-i calce proprietatea. "Daca un baiat va intrece masura cu fata mea, voi pune mana pe sabie si ii voi spune: «Fiule, treci in camera alaturata sa stam putin de vorba!»", a adaugat distrat actorul.

Distributie - Elton John, in "Neveste disperate"

Sir Elton John i-a rugat pe producatorii serialului "Neveste disperate" sa-l distribuie intr-unul din episoade. "Este un serial foarte amuzant, dar in acelasi timp extrem de rautacios! Mi-ar placea sa joc intr-unul dintre episoade", a declarat cantaretul. Acesta a rugat-o si pe actrita Teri Hatcher sa-i faca lobby in acest sens. Actiunea din serialul "Neveste disperate" are loc intr-o suburbie americana, in care viata nevestelor instarite, care locuiesc acolo, nu este intotdeauna asa de fericita cum pare. Personajele principale sunt interpretate in film de Teri Hatcher, Marcia Cross, Brenda Strong si Felicity Huffman.

Inconstienta - Crocodil pe post de perna

Crocodilul Ai Khang are o tripla intrebuintare. Stapanul sau, thailandezul Prayoon Thongjorn, il foloseste pe post de animal de casa, caine de paza si… perna. Thongjorn, in varsta de 43 de ani, le-a declarat reporterilor de la Phuket Gazette ca doarme in acelasi pat cu fiul sau si cu reptila, pe care o hraneste zilnic cu doua kilograme de carne.

Black Eyed Peas - Fergie va juca in "Clanul Soprano"

Solista trupei Black Eyed Peas, Fergie, a semnat un contract cu producatorii serialului "Clanul Soprano". Potrivit acestui act, in cea de-a sasea serie, cantareata va interpreta rolul unei politiste sub acoperire, care lucreaza ca stripteuza in clubul de noapte al lui Tony Soprano. Potrivit unui apropiat al solistei, Fergie a fost aleasa pentru trupul sau perfect si pentru calitatile de dansatoare.
×
Subiecte în articol: antimonden