x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Ian 2006   •   00:00
MAXER SE RAZBUNA PE ZIARISTI. Dupa ce s-a scris cate-n luna si-n stele despre fosta relatie cu Nicoleta Luciu, interpretul Dinu Maxer s-a gandit sa taxeze slujitorii condeiului pe note muzicale: "M-au sunat cativa gazetari pentru a ma sfatui sa schimb versurile melodiei, caci sunt prea acide. Se tem ca le voi da numele, dar nu cred ca voi ajunge pana acolo". Dinu zice ca s-a vindecat de sindromul Nicoleta si ca are o noua iubita. Tot bruneta. Ca Luciu. (Simona Ecovoiu)

MANELIST CU CODITE AFRO. Nu stim ce l-o fi apucat pe Liviu Mititelu, fost Guta, dar a schimbat macazul, trecand de la manele la R&B. Ieri, el si-a facut aparitia la OTV cu un nou look (hanorac si codite impletite). Treaba e ca, la un moment dat, a cantat si o manea. Penibil. Ne-am obisnuit cu manelisti geluiti si imbracati la patru ace, nicidecum cu codite afro. Daca iese banu’, ce mai conteaza? (Simona Ecovoiu)

PIANISTA DE 43.000 DE EURO. In urma unui concurs riguros, castigatoarea selectiei nationale pentru Eurovision Young Musicians a fost desemnata Alina Elena Bercu, din Campina, eleva la Colegiul "Andrei Saguna". Ea va interpreta azi, la Zurich, impreuna cu Orchestra Tonhalle, Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra de S. Rahmaninov. Pentru sederea ei in Elvetia, pe perioada concursului, TVR a scos din buget incredibila suma de 43.000 de euro. (Simona Ecovoiu)

ROMANI, MANECHINI LA MILANO. In ultimii ani, tot mai multe case de moda de renume mondial sunt cu ochii pe manechinii romani. La evenimentul Men’s Milan Fashion Week Fall-Winter, care tocmai s-a incheiat, au fost prezenti pe podium Cosmin Petre si Dragos Stoian, angajati ai Agentiei Attitude Male Models, condusa de Vali Punga. Acestia au fost selectati pentru show-urile Dolce&Gabbana, D Squared, Prada si Jasper Conran. (Simona Ecovoiu)

METALFAN LIVE. Sambata, 11 martie, Metalfan prezinta un concert extraordinar: "Metalfan Live". Pe scena vor urca, in ordinea numerelor de pe tricou, Voices Of Silence - una dintre cele mai talentate trupe de rock din noul val, Celelalte Cuvinte - o legenda romaneasca autentica, intr-una dintre rarele ei aparitii in Bucuresti, si, pentru prima data in Romania, Lake Of Tears - maestrii gothic rock-ului si ai poeziei nordice. Show-ul va avea loc la Sala Agronomia, cu incepere de la ora 19:00.

CINCI ANI CU AKCENT. Baietii de la Akcent au scos pe piata albumul "Primul capitol", o colectie a hit-urilor lansate de-a lungul celor cinci ani de cariera. Va mai amintiti de "Ti-am promis", "Prima iubire" sau "Buchet de trandafiri"? Au fost incluse si cateva piese noi, compuse integral de Adi, Marius, Mihai si Sorin. Single-ul "JoKero", care beneficiaza si de un videoclip regizat de Dragos Buliga, a intrat direct pe prima pozitie in Top 40 MTV Romania. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden simona ecovoiu