x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

17 Ian 2006   •   00:00
TRAISTARIU, PICTOR. Daca Mihai Traistariu este un rasfatat al premiilor internationale pentru interpretare, fratele sau, Vasile, se mandreste cu trofeele obtinute in calitate de pictor. El a anuntat ca-si va lansa o expozitie de pictura, tema fiind "Turnul lui Stefan cel Mare". Vasile castiga frumusel din acest hobby: "Un grup de francezi mi-a cumparat 50 de tablouri". Mihai s-a lasat si el pe mana talentatului sau frate, iar portretul sta la loc de cinste in apartamentul din Constanta. In curand, cei doi vor pleca in turneu: "In locurile in care voi canta, voi expune si lucrarile lui Vasile", spune Traistariu. (Simona Ecovoiu)

INTERNET PENTRU TARANI. In calitate de primar al satului Band, solistul Mircea Rusu a reusit sa uimeasca familiile de tarani. In loc sa le rezolve problemele ce tin de pamanturi sau de insamantari, el i-a dotat cu un centru de internet, ce va fi deschis nonstop. Bietii oameni habar n-au ce este ala un calculator, dar Rusu e chitit sa le faca instructajul. (Simona Ecovoiu)

LUCIU, MASEUZA MANELISTILOR. Suparati ca nu le-au consacrat cronici pozitive, manelistii le arunca manusa ziaristilor, invitand echipa lor de fotbal la un "una mica". Dupa care, urmatoarea tinta a controversatilor solisti va fi Echipa de Fotbal a Parlamentarilor. Manelistii vor fi antrenati de Rica Raducanu si Dan Armeanca si vor fi masati de senzuala Nicoleta Luciu, responsabila cu fragezirea carnii lui Vali Vijelie si Nicolae Guta. Postul de doctor este ocupat de... Costi Ionita. Stomatolog de profesie, probabil ca misiunea lui va fi de a aduna dintii "fotbalistilor" de pe teren. (Simona Ecovoiu)

SPIN, FARA POPA. De cateva luni, trupa Spin a ramas doar cu o voce feminina, cea a Roxanei Andronescu. Vocea masculina, Marius Popa, si-a luat "la revedere" de la colegii sai, fara tam-tam sau certuri. "Ajunsesem la un fel de autosuficienta si nu imi placea incrancenarea cu care unii dintre colegii mei intelegeau sa-si faca meseria", ne-a spus Marius. Solistul nu sta departe de scena, totusi. In fiecare week-end, canta la Coyote Cafe, ca membru permanent in JukeBox Band. In plus, duce tratative cu un post de televiziune, pentru postul de prezentator al unei emisiuni de divertisment. (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden