x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

14 Ian 2006   •   00:00

14 ianuarie 2006

MODA CU REFUGIATI. 8.000 de calendare purtand semnatura fotografului de moda Gabriel Hennesey au luat drumul chioscurilor Rodipet, pentru a ajuta refugiatii din Romania. Evenimentul de lansare a calendarului "Ethnic Trends Richness" a avut loc joi seara, la Institutul Francez din Bucuresti, in prezenta a numerosi reprezentanti diplomatici ai mai multor tari, dar si a unor vedete autohtone, precum Andreea Esca, Monica Dascalu, Jojo si Loredana. Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati a patronat acest demers de impletire fotografica a lumii refugiatilor cu cea a modei. Pretul unui calendar este de 12 lei noi, toate fondurile obtinute din comercializare fiind folosite pentru asistenta complementara a refugiatilor aflati in Romania.

BUCURESTIUL INTRA IN CIRCUIT. Catalin Botezatu a inceput anul in forta. Revista Book Moda, supranumita si "Biblia Modei", a vazut din nou lumina tiparului, iar in paginile acesteia se afla un amplu reportaj despre creatiile designerului roman, considerat de fashion editorii italieni drept "tarul modei". Bote a aparut in sapte din cele 82 de numere ale publicatiei amintite. Incepand din acest an, Bucurestiul se alatura marilor capitale ale modei (Paris, Milano, Londra, New York), aparand pe coperta Book Moda drept parte componenta a circuitului international al modei. De altfel, reprezentantul Book Moda pentru Europa de Sud-Est si Asia a venit in Romania special pentru a urmari colectia prezentata de Botezatu la Bucharest Fashion Week.

EMANUEL A TRAS PE DREAPTA. Solistul Emanuel abia astepta sa plece in Austria si Germania, pentru a-si petrece vacanta. Isi cumparase biletul de avion, bagajele erau deja facute, cand, in ultima clipa, programul i-a fost dat peste cap, din cauza unei inflamatii a corzilor vocale survenite dupa numeroasele concerte sustinute in aer liber, inclusiv de Revelion. Medicii i-au recomandat o pauza vocala de cateva saptamani, astfel ca Emanuel s-a vazut nevoit sa amane atat concediul, cat si inregistrarile din studio pentru noul album. El ia pastile cu pumnul, bea ceaiuri calde si sta infofolit ca un mos. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden