x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

10 Ian 2006   •   00:00

10 ianuarie 2006

SE VINDE "MOARTEA LUI TINU". S-a mai intamplat o minune in Romania zilelor noastre: regizorul Ioan Carmazan a vazut o caseta cu un film care n-a fost niciodata facut! Cum se poate? Ei, uite asa! Regizorul a fost anul trecut prin Slobozia si a intrat intr-un magazin. Printre marfuri se aflau pe raft si niste casete video. Impresionat de faptul ca in orasel se vand filmulete pe banda, regizorul a inceput sa citeasca titlurile casetelor. Cand, stupoare! "Moartea lui Tinu" i-a sarit in ochi! Chiar asa scria pe o caseta video. Mai sa faca infarct! Cum de un film al sau, care se afla de trei ani in stare de proiect, sa apara deja pe video?! Bineinteles ca Ioan Carmazan l-a cumparat, ca sa vada si el ce film a facut. A ajuns acasa, s-a instalat comod in fotoliu si, cu telecomanda in mana, a zis "motor" la aparatul video! Surpriza a fost de proportii. Intr-adevar, pe banda era un film regizat de Ioan Carmazan. Doar ca nu avea nimic in comun cu Dumitru Tinu, regretatul ziarist. Era "Raport despre starea natiunii", unul dintre cele mai recente filme regizate de Carmazan. Buna afacere! Cati romani or fi cumparat un film care, de fapt, nu exista? (Dana Andronie)

ANTRACT LA HELLOWEEN. Concertul trupei Helloween va fi deschis de Antract si Prospect (Slovenia). Organizatorii show-ului, care va avea loc la 28 ianuarie, la Sala Polivalenta, luasera initial in calcul mai multe variante pentru trupele care sa cante in deschidere: Brain Strip, Gothic, Interitus Dei, Karma, L.O.S.T., Magica, Metrock, Taine, Trooper sau Voices of Silence. Helloween va sustine spectacolul in cadrul turneului european "Keeper Of The Seven Keys- The Legacy World Tour 2005/2006". In prezent, pretul unui bilet este de 75 de lei, urmand ca in ziua concertului sa creasca la 85 de lei noi. (Catalina Iancu)

LATINO-LOVERII, IN GRECIA. Cei mai pasionali latino-loveri din show-biz-ul nostru au zburat spre tarile calde. Pepe si Oana Zavoranu se afla in vacanta, la Salonic, urmand sa se intoarca in tara la sfarsitul saptamanii. Desi sunt topiti unul dupa celalalt, prin targ umbla vorba ca dragostea lor e cu scantei. Zilele trecute insa, iubirea lor a fost zgaltaita din temelii, la propriu. Si asta deoarece pe cei doi porumbei i-a prins cutremurul de 6,4 grade in Grecia. Dar asta nu i-a speriat. Fiindca, asa cum declara Oana, si la ei acasa se zguduie blocul din cauza relatiei furtunoase care se consuma in dormitor. Sa te cutremuri de ras, nu alta! (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden