x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

09 Ian 2006   •   00:00

9 ianuarie 2006

UN ROMAN DIRIJEAZA IN ANGLIA. Directorul general al Filarmonicii "George Enescu", totodata director artistic al Orchestrei Simfonice "Euskadi" din Spania, dirijorul roman Cristian Mandeal a devenit Principal Guest Conductor (dirijor principal - invitat) al Orchestrei simfonice "Hall..." din Manchester, Marea Britanie. Este prima data, in istoria de 148 de ani a celui mai vechi ansamblu muzical simfonic profesionist din Anglia, cand unui roman i se face aceasta onoare.

FORTELE DE MUNCA ROCK. Ca sa patrunda pe piata muzicala romaneasca, si asa suprasaturata, trupele fara notorietate se prezinta publicului sub nume care mai de care mai trasnite. Este si cazul grupului Fortele de munca, din Ramnicu Sarat, care va da ochii cu publicul marti, in Club A din Bucuresti. Sub motoul "Haidi, bre, la munca!", trupa canta "pop-rock de fuziune" si refuza sa trateze artistic tema iubirii. Daca va intereseaza cine sunt Fortele de munca, iata raspunsul: Sorin Calin "Creierul mic", Dan Manciulea "Creierul mare" si Mihai Rapeanu "Bobby-Lo".

RAZBOIU CAUTA TATA. In ciuda zvonurilor conform carora conducerea TVR ar fi vrut sa schimbe prezentatorii jurnalelor de stiri, Dana Razboiu afirma, intr-un interviu acordat revistei Apropo TV, ca nu se teme ca ar putea pierde scaunul de stirist. Sigura pe ea in viata profesionala, Razboiu vrea sa-si consolideze si familia. "Imi doresc trei copii. Nu stiu cand si cu cine, dar fac sigur inca doi copii." Deocamdata refuza sa vorbeasca despre viata ei privata si cere intelegere. "Singura persoana din viata mea despre care mai vorbesc este Victor (fiul sau - n.r.), despre care pot sa-ti vorbesc de dimineata pana seara, dar nu stiu daca intereseaza pe cineva", mai spune prezentatoarea, in acelasi interviu.

×
Subiecte în articol: antimonden