x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

07 Ian 2006   •   00:00
TIMISOARA INTRA IN CIRCUIT. Fundatia Phoenix incearca sa introduca Timisoara in circuitul international de concerte. Unul dintre acestea este cel al grupului Soulfy, al carui lider e nimeni altul decat celebrul Max Cavalera, cel care a marcat intreaga activitate a legendarei trupe Sepultura. Motivele pentru care organizatorii au ales ca gazda orasul de pe Bega este faptul ca Sala Polivalenta din Capitala e indisponibila in ziua show-ului, iar Timisoara constituie un reper esential pentru miscarea rock din Romania. Biletele costa 50 RON si au fost puse in vanzare la Timisoara (Clubul The Note si Bestial Records) si in Bucuresti (Fundatia Phoenix, Sala Palatului, Magazinul "Muzica" si Librariile "Carturesti’"). (Catalina Iancu)

MOSI CRACIUNI TRUCATI. Pe site-ul oficial al trupei Akcent ii puteti inca admira, in toata splendoarea lor, pe Mihai, Sorin, Marius si Adi, cu niste caciulite de Mos Craciun trantite neglijent pe capetele lor de un designer foto corijent. Akcentii de sezon poarta, in trucaje, fesuri rosii si albastre. La valoarea lor aveam pretentii... (Dana Cobuz)

VITA DE VIE A RAMAS FARA BASIST. Dupa opt ani in care a fost fidel trupei Vita de Vie, basistul Mircea "Burete" Preda si-a anuntat colegii ca intentioneaza sa paraseasca grupul. "Momentul ales de Burete nu este cel mai fericit pentru noi, deoarece, in primul rand, ne aflam in plin proces de realizare a celui de-al saselea material discografic - "Planul B" - si, in al doilea rand, avem contracte de onorat in perioada imediat urmatoare", declara colegii sai. Golul lasat de Burete va fi umplut cu ajutorul unei preselectii, care va avea loc zilele urmatoare, la Studioul VdV Music. Cezar Popescu, chitaristul formatiei, este ultimul intrat in trupa dupa o preselectie, acum patru ani. (Dana Cobuz)

×
Subiecte în articol: antimonden