x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

06 Ian 2006   •   00:00
ACCIDENT CU BODY & SOUL. Baietii de la Body & Soul au fost loviti de ghinion chiar la inceput de an. Inaintea unui concert pe care l-au sustinut la Petrosani, au avut un accident de masina. Din cauza vremii nefavorabile, in apropiere de Ramnicu-Valcea, soferul a pierdut controlul volanului. Din fericire, cei aflati in autocar au scapat cu rani usoare, dar au tras o sperietura zdravana. Noroc ca dansatoarele trupei nu se aflau in masina, ele preferand sa plece la spectacol cu o zi inaintea cantaretilor. (Catalina Iancu)

CU IUBITUL IN ELVETIA. Interpreta Anne’s este atat de pasionata de muzica, incat nici macar in perioada Sarbatorilor de iarna nu a avut un moment de respiro. Dupa ce si-au numarat gologanii castigati pe la cantarile din Bucuresti, ea si iubitul ei, impresarul Dan Anghel, s-au hotarat sa petreaca o scurta vacanta in Elvetia. Anne’s zice ca va da o fuga si pana la Milano, orasul in care nici o femeie nu poate rezista tentatiei de a face shopping, pentru a-si reinnoi tinutele de scena. (Simona Ecovoiu)

IN LANT. La fel a patit-o si Valentin Darie, componentul grupului Divertis. "Traian Basescu" al grupului amintit, mai precis cel care interpreteaza rolul presedintelui, a fost implicat intr-un accident de circulatie, produs in dreptul comunei vasluiene Stefan cel Mare. "Basescu" a incercat sa evite un caine si s-a izbit cu masina de un cap de pod. O fi fost vreun caine castrat care a vrut sa se razbune? (Catalina Iancu)

TOBOSARII DIN YAMATO, LA BUCURESTI. Daca anul trecut ne-au adus la Faithless si Megadeth la Bucuresti, cei doi Nanca - tatal si fiul - incep anul 2006 in forta. Fundatia Phoenix aduce, in premiera in Romania, un ansamblu de percutie japonez. La 28 februarie, tobosarii din Yamato prezinta arta Wadaiko la Sala Palatului. Yamato - The Drummers of Japan sunt zece percutionisti care canta la instrumente traditionale japoneze de toate marimile. Cea mai mare toba din arsenalul japonezilor cantareste 500 de kilograme! Echipa a venit sa inspecteze salile din Bucuresti, banuind probabil ca vor exista greutati cu plasarea instrumentelor. Toba mare are un diametru de 170 de centimetri si o grosime similara. Ca s-o introduca in Sala Palatului, organizatorii vor demonta o vitrina, deoarece toba nu incape pe nici o usa. Biletele costa 50, 100 si 150 RON, si au fost deja puse in vanzare la casele de la Sala Palatului, Magazinul "Muzica" si Librariile "Carturesti". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden