x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

22 Dec 2005   •   00:00
CATRINEL, CERUTA. Vedeta blonda din postul National TV, Catrinel Sandu, va fi astazi eroina unui moment emotionant: partenerul ei din "Cuscrele", actorul Razvan Popa, interpretul rolului Margelus, va ingenunchea in fata lui Catrinel si o va cere in casatorie. Partase la aceasta secventa romantica sunt atat familiile celor doi indragostiti, cat si vecinii, reuniti la masa cuscrei Aneta (Draga Olteanu Matei) pentru masa de Craciun. Cererea va fi insotita, pe langa gestul traditional al ingenunchierii pretendentului, de un superb inel cu diamant.

REVELION FARA MITEA. Raluca, solista trupei Bambi, va petrecere seara de Revelion fara al ei iubit, fotbalistul Nicolae Mitea. Asta nu inseamna ca cei doi amorezi s-au certat. Dimpotriva, ea sustine ca le merge mai bine ca oricand: "Nu vom fi impreuna in acea noapte, caci trupa Bambi are spectacole in Brad si Alba Iulia. Anul trecut am fost tare suparata ca nu am fost pe scena, chiar daca langa mine a fost Mitea". (Simona Ecovoiu)

SCHIMBARE IN WU-TANG. Distributia grupului Wu-Tang Killa Beez pentru turneul european s-a modificat. Bronze Nazareth va fi inlocuit cu Christ Bearer (de la Northstar). Despre Christ se spune ca are cea mai speciala voce dintre toti cei de la Wu-Tang Killa Beez. A sarit in Ferrari-ul Spider al lui RZA la un semafor din LA pentru a-si demonstra talentul. Ceea ce a parut a fi o deturnare de masina s-a incheiat cu un contract (pentru o suma cu sase cifre) cu Koch International si lansarea albumului Northstar "RZA presents… Northstar". Impreuna cu partenerul sau, Meko The Pharaoh, Northstar a fost prima divizie de pe Coasta de Vest a Wu-Tang Killa Beez.

AMENDAT IN GERMANIA. Solistul Mihai Traistariu continua seria investitiilor. Dupa ce si-a deschis in Bucuresti doua magazine alimentare, amicul sau, Christian, i-a propus sa devina patronul Discotecii "Disco Land", din Munchen, frecventata doar de romani: "Am cheltuit 17.000 de euro, dar vad ca imi recuperez rapid banii. Servim mancare si bere romaneasca, iar muzica este tot de-a noastra. In prima seara, am dorit sa le ofer consumatorilor, drept surpriza, un moment de strip-tease. Dar, ca un facut, exact in momentul in care fetele se dezbracau pe scena au aparut politistii. Am primit o amenda de 500 de euro, caci in discotecile nemtesti este interzis striptease-ul". (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden