x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Dec 2005   •   00:00
SI LOGHIN, SI LADOSI. La prezentarea de moda a Florei Nastase, ce a avut loc la Casino Merkur, solista Sanda Ladosi a defilat pe podium alaturi de Anna Lesko si Monica, ultima iubita a lui Columbeanu. Sanda a imbracat o rochita de seara foarte sexy, de care s-a amuzat teribil: "Din fata seman cu o printesa, iar din spate cu Irina Loghin". Aceasta remarca a facut-o referitor la paietele si pietricele cusute din abundenta pe material. Iar in gentuta din blana, ea a ascuns... o sticla de apa minerala. (Simona Ecovoiu)

"STIRISTII" ZDOB SI ZDUB. National TV "arde" in flacari. Se munceste pe rupte pentru Revelionul 2005-2006. Exista si o premiera! Celebra trupa Zdob si Zdub a fost invitata sa cante, in studioul stirilor, la ora de varf! Baietii au fost insotiti si de simpatica bunica cu a ei toba ce cantareste 17 kilograme. (Simona Ecovoiu)

GURALIVA CA STELA. Astazi, actrita Stela Popescu implineste 70 de ani. Insa, Stelei ii place sa spuna ca are "20 de ani de viata si 50 de activitate". Printre cei care s-au grabit sa o felicite s-a numarat si Mihaela Radulescu (Antena 1): "De la Stela am invatat sa fiu guraliva". Desi alti colegi de breasla s-au retras din activitate la aceasta varsta, artista ne ameninta ca va juca pana la 120 de ani: "Jumatate din viata am dormit-o in trenuri, jumatate acasa. Dar, nu-mi pare rau, caci m-am bucurat de succes". (Simona Ecovoiu)

CALENDAR PENTRU REFUGIATI. Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR) realizeaza un parteneriat cu fotograful vedetelor, columbianul Gabriel Hennessey. Astfel, cele mai cunoscute top-modele din tara se vor reuni sambata pentru sedinta foto. Calendarul va cuprinde 12 fotografii si va fi pus in vanzare in ianuarie. Banii obtinuti vor fi folositi de UNHCR pentru ajutorarea refugiatilor. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden