x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

14 Dec 2005   •   00:00
"MAMA SI FIUL" AU LIPICI LA MOLDOVENI. Gaselnita "mama si fiul" a functionat excelent pentru Irina Loghin si Fuego. Cei doi solisti au stors lacrimile moldovenilor, golindu-le si buzunarele. Astfel, mai toate concertele din Moldova au loc cu casa inchisa. Mai mult, dupa recitaluri, cei doi reusesc sa vanda si multe CD-uri si casete. Si diaspora ii vrea. Fuego si mama Loghin tocmai s-au intors dintr-un "turneu" in Germania, unde s-au vandut ca painea calda.

PRESELECTIE DE BLONDE. Piata cantaretelor blonde se imbogateste pe zi ce trece. Una dintre ele este Adelline. Si cauta fete la fel de blonde ca si ea. Starleta a facut ieri un casting pentru a-si alege doua dansatoare inalte, cu parul lung si blond. Acestea erau conditiile pe care le-a insirat cantareata, "ca sa fie unitate si contrast puternic cu hainele de scena pe care le vor purta". Dar n-a pomenit nimic despre experienta in domeniu, miscare scenica sau varsta. In acest caz, la preselectie se puteau prezenta cu succes stewardeze, secretare sau fotomodele. Oare fetele alese vor dansa la fel de bine ca solista, iar interpreta se va misca la fel de bine ca dansatoarele? (Catalina Iancu)

ANDRA SE TEME PENTRU VIATA EI. In ultima vreme, talentatei Andra ii tremura vocea. La propriu! Cantareata a dezvaluit ca se teme pentru viata ei. Dar aceasta idee fixa este absolut nejustificata. Nu detine nici un secret de stat, nu este implicata in nici un fel de afaceri dubioase, nu-i plang copiii de foame, nu si-a pierdut averea si n-o paste falimentul. Cine si ce-ar putea avea cu o simpla cantareata? Dar si mai ciudat este faptul ca Andra a organizat un concurs ca sa-si aleaga o sosie. Ce-o sa se faca insa daca asa-zisii agresori pun "clona" sa cante? (Catalina Iancu)

ARE BALTA PESTE! "Vijelie a pus gand rau pestilor din Romania!" Asa suna comunicatul oficial care ne informeaza cu ce se mai ocupa manelistul mustacios cu nume furtunos. Cat pe ce sa credem ca Vali duce o campanie impotriva celor care sechestreaza fete, le trimit la produs sau le angajeaza sa ofere companie intima domnilor generosi. Cand colo, era vorba despre faptul ca manelistul s-a dus la o partida de pescuit si a dat norocul peste el. Norocul incepatorului! Spre uimirea prietenilor si invidia dusmanilor, Vijelie a prins un crap de cinci kilograme. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden