x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Sep 2005   •   00:00

Ambat - Akebono a slabit 50 kg


Simpaticul Akebono a avut un ambat. Sa slabeasca. Dupa cateva luni de exercitii la sala combinate cu un regim alimentar riguros, iata ca vedeta tv s-a incumetat sa se fotografieze in pantalonii pe care ii purta cand cantarea 203 kg. El vrea insa sa ajunga la 100 de kg. Problema e ca s-a vazut nevoit sa investeasca bani in haine noi. Cel care l-a ajutat sa-si vada visul cu ochii este Florin Uceanu, campion la culturism. (Simona Ecovoiu)

"Cuscrele" - Temisan, in pat cu Crenguta


Dupa ce Catrinel Sandu, alias Mirela, a fost protagonista unei scene de dragoste in serialul "Cuscrele" (National TV), iata ca nici interpretul Aurelian Temisan nu s-a lasat mai prejos. Secventa, pe care o va vedea intreaga tara, va prezinta un Temisan focos, care o saruta cu patos pe Crenguta Supusu, personaj intruchipat de actrita Karina Nagy. (Simona Ecovoiu)

Marca Ciobanu - Tinute pentru cazino


Dupa ce si-a prezentat, sambata seara, la "Casino Mirage", noua colectie vestimentara, designerul Razvan Ciobanu a fost solicitat de damele care joaca la ruleta: "Le voi face, la cerere, tinute foarte elegante. E stiut faptul ca in cazino tinuta e obligatorie". (Simona Ecovoiu)

Despartire - Razboiu si Branzan la instanta


Divortul dintre prezentatoarea de stiri Dana Razboiu si fostul ministru al Sanatatii, Ovidiu Branzan, a inceput ieri la Judecatoria Sectorului 1, cu o amanare. In fata instantei si-a facut aparitia doar Ovidiu Branzan, iar Dana Razboiu a solicitat in scris un nou termen pana la care sa-si poata angaja un avocat. Conflictul dintre cei doi s-a iscat in luna iulie, cand prezentatoarea tv sustine ca a fost batuta de sotul sau si aruncata pe scarile blocului. Cu toate acestea, cel care a intentat actiunea de divort este Ovidiu Branzan. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: antimonden