x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

21 Iul 2005   •   00:00
LASA MANELELE PENTRU DANCE-UL AMERICAN. Manelistul Liviu Mititelu, fost Guta, vrea sa demonstreze romanilor ca poate canta si altceva in afara de manele. Tocmai de aceea, impreuna cu Dj Tom Boxer, el pregateste un album… dance, in limba engleza, cu care spera sa dea lovitura nu doar pe plaiurile mioritice, ci si in afara granitelor tarii. Iar asta nu e tot! Liviu Mititelu are activitate artistica si in Europa. De curand, manelistul a scos si un material discografic, Quero Te Ver, alaturi de cantareata portugheza Nadine B. Insa nu stim inca daca manelele vor reprezenta o optiune pentru Liviu Mititelu. Daca nu-i asa, oare ce va mai canta fostul Guta la nunti? (Adrian Vaduva)

DUET ROMANO-ITALIAN. Maria Radu s-a intors, zilele trecute, din Pisa (Italia), unde a inregistrat o piesa in limba engleza si italiana cu un tanar tenor din "Cizma" si a aparut intr-o emisiune matinala a postului Canal 50. "Domenico Peronace are doar 23 de ani, este frumos de pica si are o voce extraordinara. Impresarul lui este roman si ma cunoaste de vreo sapte-opt ani. Asa am ajuns sa inregistrez o melodie pop clasic cu Domenico", ne-a povestit Maria. In luna august, fosta voce Van Noizz se va intoarce la Pisa pentru a filma videoclipul acestei piese. Ocazie cu care Maria spera ca va avea mai mult timp sa descopere minunile Italiei. "Acum nu am stat decat trei zile, timp pe care l-am exploatat la maximum, vizitand Pisa, Florenta si Venetia chiar si noaptea. Mi-a ramas sufletul acolo. As vrea sa traiesc in acea tara", ne-a spus, incantata, Maria. Solista spera ca va reusi sa-si lanseze noul album, pe care va include si duetul cu tenorul italian, in luna octombrie a acestui an.

VENERAT DE ARABI. Adrian Minune a devenit manelistul preferat al comunitatii arabe din Capitala. La invitatia acesteia, el a sustinut, ieri-seara, un recital de zile mari la Restaurantul Blida din Regie, unde afaceristii arabi au organizat un chef pe cinste. Adi se declara flatat de faptul ca are admiratori de alte natii, dar asta nu inseamna ca stie sa cante in toate limbile pamantului. Ca dovada ca il venereaza, petrecaretii au cantat, impreuna cu solistul, cateva melodii. Iar plata a fost pe masura. (Simona Ecovoiu)

PREMII PENTRU TRUPA LUI C.R.B.L. Oradea a gazduit, zilele trecute, festivalul Nympheea Dance 2005, un concurs rezervat dansatorilor de break-dance si hip-hop funky din Romania. Coregraful trupei SIMPLU, C.R.B.L. a participat cu trupa sa, Big Bounce, la ambele sectiuni ale festivalului, obtinand premiul al doilea la break dance si locul al treilea la hip-hop funky. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden