x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info

Info

18 Iul 2005   •   00:00
GREU DE CAP. Dupa o binemeritata vacanta, Dan Negru va reveni pe micile ecrane, in luna august, pentru a prezenta, la Antena 1, Concursul "Miss Divizia A". La fotbal, adaugam noi: "Fiecare echipa, din prima divizie, si-a desemnat cate o fata frumoasa. Va spun ca va fi foarte greu de ales castigatoarea, caci toate concurentele sunt superbe", spune vedeta tv. In alta ordine de idei, Dan se plange de leul greu: "Nu stiu cati bani sa scot din buzunar ca sa cumpar o paine. Pana prind spilul, ma invata vanzatoarele. Asa sunt eu, mai greu de cap". (Simona Ecovoiu)

VIDEOCLIP LA VIENA. Ramona, fosta eleva a "Scolii Vedetelor", cea despre care va spuneam, deunazi, ca este directoarea unui spital de nasteri subacvatice, din Brasov, a filmat, la Viena, videoclipul piesei "Aproape de cer". Costurile productiei? Pai, cam 15.000 de euro. Videoclipul a fost realizat in sapte locatii, inclusiv in aeroportul vienez. Scenariul prevedea si o furtuna, de care Ramona a beneficiat. Cerul s-a indurat. (Simona Ecovoiu)

NUNTA SI BOTEZ. Vineri, la decernarea premiilor "Da jos burta", concurs ce a fost realizat de revista Men’s Health, a fost prezenta si Simona Tanase, iubita boss-ului Cat Music, Dan Popi. Nu multi stiu, dar ea va naste, peste doua luni, o fetita: "Sarcina ne-a luat prin surprindere, nu era in proiect. Vom avea o fetita, care sper sa ma mosteneasca pe mine in privinta podoabei capilare. Ne-am propus sa facem nunta si botezul in aceeasi perioada". Dan Popi mai are o fata din prima casnicie. (Simona Ecovoiu)

IMPOTRIVA APELOR. TVR a organizat duminica, impreuna cu Patriarhia Romana, campania "Invinge apele", un teledon destinat ajutorarii celor afectati de inundatiile din intreaga tara. In timpul celor doua transmisii directe prezentate de Dan Bittman si Irina Luca, Televiziunea Nationala a adunat nume sonore din lumea artistica si politica: Narcisa Suciu, Dana Nalbaru, Paula Seling, Vasile Seicaru, Ducu Bertzi, Dumitru Zamfira, Angela Similea, Ovidiu Komornic, Laura Stoica, Alb & Negru, Benone Sinulescu, Daniela Nane, Eusebiu Stefanescu, Haiducii, Cristina Stamate, Miki, Mona Musca, Cristian Diaconescu, Anca Boagiu, Ionut Popescu, Daciana Sarbu. In studioul TVR a fost prezent si internationalul brazilian Claudio Taffarel. Celebrul portar si-a scos la licitatie ghetele de fotbal si tricoul, cu autografele intregii echipe nationale braziliene.

×
Subiecte în articol: antimonden