x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Iubita lui Bogdan Stelea canta din nou

Iubita lui Bogdan Stelea canta din nou

21 Dec 2004   •   00:00

Lili Sandu, logodnica celebrului portar Bogdan Stelea, s-a apucat din nou de cantat. Ea a facut parte, odinioara, din trupa Trinity, unde a avut-o ca partenera de scena pe nu mai putin cunoscuta Ileana Lazariuc.

SIMONA ECOVOIU

REVINE! Lili Sandu a inregistrat un videoclip de cateva mii de dolari
VIDEOCLIP. Daca Ileana a pus cheia sol in cui, nu acelasi lucru il putem spune si despre Lili, care si-a anuntat revenirea in show-biz. Ea a filmat zilele trecute videoclipul piesei "Aproape de tine", compusa de Ionut Radu, solistul trupei Praf in ochi. Regia clipului este semnata de Petre Nastase, unul dintre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe durata filmarilor, ce au avut loc la Hotel Rezidence, iubitul cantaretei, adica portarul echipei Dinamo, Bogdan Stelea, a fost nelipsit. Pe langa faptul ca a ajutat-o pe Lili Sandu sa se imbrace si i-a dat sfaturi privind machiajul, el a cinstit intreaga echipa tehnica cu sucuri si fursecuri. Interpreta si-a luat si un nume de scena, mai exact Lil’Lee, care nu inseamna nimic, asa ca nu incercati sa-l traduceti in vreun fel.

DECLARATII. Desi toata lumea se astepta ca solista sa intre in afaceri sau sa stea acasa, fara griji, iata ca ea nu se preda: "Am o voce buna, asa ca era pacat sa nu-mi continuu cariera muzicala. Videoclipul a costat cateva mii de dolari, dar nicidecum nu l-am realizat din banii iubitului meu. Colaborez cu Space Music & Film, deci ei s-au ocupat de cheltuieli. Ce, nu merit sa am o casa de productie care sa ma sustina? Cum ati putea crede ca logodnicul meu investeste in proiectele mele muzicale ? Numai prostii am citit in cateva ziare. S-a scris ca Stelea a platit peste 10.000 de dolari ca sa-mi faca mie videoclip! Sunt aberatii, ce mai!".

In luna februarie, artista promite ca va lansa si primul ei album solo, cu cantece de dragoste. In prezent, ea se afla in studioul de inregistrari pentru a finaliza ultimele patru piese.

Ea si-a propus sa rupa gura targului cu noul sau proiect muzical.

ABERATII

"Nu este adevarat ca iubitul meu, fotbalistul Bogdan Stelea, a platit peste 10.000 de dolari ca sa-mi faca mie un videoclip! Sunt aberatii, ce mai!" - Lili Sandu

MIREASA "CU CANTEC"
Despre Lili Sandu s-au scris cate in luna si-n stele. Mai ales dupa ce s-a indragostit de Bogdan Stelea. El a divortat pentru a fi impreuna cu Lili. Ex-doamna Stelea a facut tot posibilul sa le faca celor doi indragostiti viata un calvar. Le-a declarat ziaristilor ca Bogdan nu plateste baietelului lor pensia alimentara. Apoi ca Lili nu are stofa de doamna; pentru ca, mai nou, sa o blesteme pe solista. Lili Sandu se face ca ploua. Are si de ce! Doar Stelea e acum al ei. In plus, au anuntat nunta.
×
Subiecte în articol: antimonden stelea lili lili sandu