x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden iUmor. O actriță își declară dragostea pentru Cheloo! "După Cheloo sunt nebună de legat”

iUmor. O actriță își declară dragostea pentru Cheloo! "După Cheloo sunt nebună de legat”

30 Oct 2016   •   13:45
iUmor. O actriță își declară dragostea pentru Cheloo! "După Cheloo sunt nebună de legat”

Așa cum singură spune, Claudiei Susanu îi place să participe la concursuri, să se exprime pe scenă, să joace, să cânte, să danseze pentru că este artistă.

De această dată a venit la emisiunea „iUmor”, ce va fi difuzată duminică seara la Antena 1, cu scopul declarat de a-și mărturisi dragostea pentru Cheloo.

„Aș vrea să dedic acest cântec, precum și corpul meu, lui Cheloo”, nu se va sfii actrița să declare, iar în sprijinul versurilor melodiei pe care a ales să o cânte, „după Cheloo sunt nebună de legat”, vin și cele două tatuaje pe care și le-a făcut pe ambele brațe, „Che” pe unul, „loo” pe celălalt.

„Trebuie să mărturisesc că nu s-a inventat pe lumea asta cisterna plină cu alcool de 70 grade care să mă facă să reușesc în direcția dumneavoastră”, îi va spune Cheloo care va avea și o rugăminte: să-l sărute pe Bendeac.

Ce vor face cei doi actori pe scenă și de ce Mihai Bendeac va desemna pe altcineva din sală să voteze în locul lui, telespectatorii vor vedea duminică, de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează cea de-a cincea ediție a emisiunii. Și tot atunci telespectatorii vor afla și cum a reacționat Cheloo după momentul care i-a fost dedicat, dar și dacă actrița merge mai departe pentru a putea fi votată în aplicația iUmor.

×
Subiecte în articol: actrita iumor claudia susanu antena 1