x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit

18 Iul 2022   •   11:00
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit
Sursa foto: Hepta

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit la trei luni după ce s-au logodit. O sursă apropiată cuplului a confirmat informația pentru TMZ.

TMZ, citat de Daily Mail, anunță că "Bennifer" a obținut un certificat de căsătorie în Clark County, Nevada.

Certificatul a fost scos sâmbătă și a fost emis pe numele Benjamin Geza Affleck și Jennifer Lynn Lopez.

O sursă apropiată cuplului a confirmat pentru site: „Într-adevăr, s-au căsătorit, iar certificatul este un semnal că acum sunt soț și soție”.

Vestea nunții vine exact cu o săptămână înainte ca diva pop născută în Bronx să împlinească 53 de ani și cu mai puțin de o lună înainte ca actorul născut la Berkeley și crescut la Cambridge să împlinească 50 ani.

Ben este a doua oară la altar. Actorul are trei copii - Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, în vârstă de 10 ani - din căsnicia sa de zece ani cu Jennifer Garner, care s-a încheiat în 2018.

Jennifer are gemeni în vârstă de 14 ani - Emme Maribel Muñiz și Maximilian David Muñiz - din a treia căsătorie cu Marc Anthony, care s-a încheiat în 2011, după șapte ani.

Lopez, divorțată de trei ori, a mai fost căsătorită anterior cu chelnerul cubanez Ojani Noa, din februarie 1997 până în ianuarie 1998, și cu fostul ei back-up dancer Cris Judd, din septembrie 2001 până în iunie 2002.

Se spune că producătoarea-vedetă de la Halftime a început să îi trimită din nou mesaje lui Affleck în februarie 2021 și au făcut publică idila lor reaprinsă în aprilie 2021 - în aceeași lună în care a anunțat sfârșitul relației sale de patru ani cu fostul logodnic Alex Rodriguez, pe fondul zvonurilor de înșelăciune.

Ben și Jen și-au petrecut ultimele luni căutând casă, iar TMZ a anunțat că mașina ei a fost parcată în fața proprietății de 60 de milioane de dolari a lui James Packer din Beverly Hills încă din 2 iunie.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez