x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Jodie Foster, mireasă în ziua de Paști. La Hollywood, a fost nunta lesbiană a anului

Jodie Foster, mireasă în ziua de Paști. La Hollywood, a fost nunta lesbiană a anului

de Dan Cuandi    |    25 Apr 2014   •   15:51
Jodie Foster, mireasă în ziua de Paști. La Hollywood, a fost nunta lesbiană a anului

Toate fetele visează să îmbrace rochia albă de mireasă. Uite că i-a venit rândul și celebrei actrițe Jodie Foster – în vârstă acum de 51 de ani – cunoscută pentru rolurile ei din peste 50 de filme, din care antologic rămâne cel al agentului Sterling din „Tăcerea mieilor”.

Nunta actriței a fost diferită (probabil) de visul ei din copilărie și nu pentru că atunci nu și-ar fi putut imagina o ceremonie glamuroasă, ci pentru că puține fetițe pe lumea asta visează la o nuntă de lesbiană.

Duminică, în chiar ziua de Paști, Jodie Foster s-a căsătorit cu cea care îi este de peste un an iubită, actrița și fotografa Alexandra Hedison (44 de ani). Nunta a fost destul de discretă și abia miercuri agenția de PR care se ocupă de Foster a făcut public evenimentul.

Jodie Foster și-a recunoscut înclinațiile sexuale anul trecut, cu prilejul celei de 70-a ediții a Globului de Aur. A simțit nevoia să facă asta la unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii de celuloid, când toate aparatele de filmat erau îndreptate asupra ei. Neașteptat pentru cea care a început prima relație lesbiană (despre care se știe) în 1993, la filmările de la „Sommersby” (superbul film în care joacă alături de Richard Gere), când a întâlnit-o pe Cydney Bernard. Au făcut „casă bună” vreme de 15 ani, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. În 2008, s-au separat, deși între timp se născuseră deja fiii lor, Charles și Kit. De fapt, copiii au numai ADN-ul lui Jodie, care i-a purtat în pântece, nimeni neaflând, până în ziua de azi, cine este tatăl. Și totul s-a petrecut în discreție (aproape) absolută.

Până în 2004, Alexandra Hedison a format un cuplu cu o altă actriță celebră americană, Ellen DeGeneres (care, din 2008, s-a căsătorit oficial cu actrița Portia de Rossi), pe care o știți de la Tv din sitcomul „Ellen”.

Ce alte relații au mai avut până anul trecut cele două tinere mirese din ziua de Paști se știe prea puțin, însă de la începutul lui 2013 paparazzi-i le-au văzut tot mai des împreună.

Care dintre ele a cumpărat inelele de logodnă și a cerut-o de nevastă pe cealaltă, rămâne un mister. Poate aflăm mai multe duminica asta când, conform tradiției, tinerii miri/ tinerele mirese (în cazul nostru) sunt scoși/scoase la biserică de nași, pentru prima dată în viața lor de cuplu abia închegat.

Citește și
De când ne interesează jucăriile sexuale? Cel mai vechi „dildo” de pe planetă are 30.000 de ani

Tantra, mai mult decât „acrobație sexuală”



×